Ο Yungblud ευχαρίστησε τους ΛΟΑΤ+ θαυμαστές που τον βοήθησαν να καταλάβει τη σεξουαλικότητα του

04/12/2020

Ο Yungblud, ο μεγαλύτερος pop-punk αστέρας της Βρετανίας, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Attitude, δηλώνοντας ότι έχει μάθει τόσα πολλά από την κοινότητα και πως τώρα αισθάνεται άνετα να περιγράφει τον εαυτό του ως μέλος της ΛΟΑΤ+ κοινότητας.

«Πιθανότατα θα έλεγα πως είμαι polyamorous. Πριν δεν μπορούσα να καταλάβω το τι ήμουν», υποστήριξε ο καλλιτέχνης. «Συναντιόμουν με ανθρώπους και μάθαινα… συναντώντας τους και μιλώντας για σεξουαλικότητα και φύλο, αναρωτιόμουν αν πρόκειται να είμαι κοντά σε οτιδήποτε στο μέσα σε αυτό το φάσμα».

Προσδιορίζοντας τη σεξουαλικότητα του ο Yungblud, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Dominic Harrison, αναφέρει. «Νιώθω μεγάλη ρευστότητα σχετικά μ΄αυτό. Νιώθω πως όλα έχουν αλλάξει».

«Εξακολουθώ να είμαι περίεργος στο να πω “αυτό είμαι” στον κόσμο, γιατί δεν το έχω πει ποτέ πραγματικά», παραδέχεται. «Είμαι ενθουσιασμένος που μιλάω τώρα γι΄αυτό».

Στην ερώτηση αν θεωρεί τον εαυτό του μέλος της ΛΟΑΤ+ κοινότητας, ο Yungblud απάντησε: «Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη δήλωση για μένα, αλλά πιθανώς, ναι, νομίζω ότι τον θεωρώ. Δεν το έχω πει ακόμα επειδή δεν θέλω κάποιο τρελό άρθρο να υπάρχει παντού: “Ο Yungblud κάνει coming out ως pansexual”».

«H σεξουαλικότητά μου, όμως, είναι δική μου και είμαι περήφανη για αυτήν. Θα έλεγα πάντως ότι είμαι μέρος της κοινότητας γιατί δεν ξέρω, εγώ τους αγαπώ όλους, ελκύομαι από όλους».

Ο καλλιτέχνης παραδέχτηκε, επίσης, ότι έχει σεξουαλικές εμπειρίες με άλλους άνδρες.

«Δεν έχω κάνει σχέση δημόσια με κάποιον που είναι γκέι, αλλά σίγουρα έχω συνευρεθεί με άτομα που ήταν και το λάτρεψα», είπε. «Αυτό που είναι τρελό, είναι πως δεν είναι ότι είχα κάποια προκατάληψη αλλά όταν συνέβη ήμουν: “εντάξει, έχω μπερδευτεί αλλά δεν πειράζει γιατί είσαι υπέροχος και πέρασα υπέροχα”».

Ο 23χρονος είχε σχέση με την ανοiχτά bisexual τραγουδίστρια Halsey, η οποία, όπως τονίζει, τον βοήθησε να καταλάβει πολλά.

«Με δίδαξε τόσο πολλά, ακόμη και για τη σεξουαλικότητά μου, Οι συζητήσεις που κάναμε τη νύχτα, έχει τέτοιες γνώσεις γιατί είναι ανοιχτά αμφιφυλόφιλη για χρόνια… είναι τόσο αστείο, παρόλο που δεν είναι άντρας, με έκανε να πω ‘Ω Θεέ μου, μάλλον μου αρέσει αυτό’».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!