Για πολλά ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα η πρώτη βραδιά σε ένα περιφερειακό γκέι μπαρ με κολλώδη πάτωμα είναι μια τελετή μύησης και μια αγαπημένη μνήμη.

Κι αυτό θα ήθελε να διατηρήσει το αστέρι, Sam Smith, για τις μελλοντικές γενιές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Smith (@samsmith)

Στην πραγματικότητα θέλει να ανοίξει το δικό του μπαρ κοντά στο σημείο όπου μεγάλωσε, στο Κεϊμπριτζσάιρ.

Θέλει να ονομάσει το μπαρ «Crunchy» ως φόρο τιμής στα περισσότερα ΛΟΑΤΚΙ+ μπαρ, που είναι crunchy, με τα πατώματά τους να κολλάνε από τα σφηνάκια που έχουν χυθεί. Εμπνευσμένο!

“Θα ήταν ωραίο να ανοίξουμε ένα γκέι κλαμπ” , δήλωσε στην Amazon Music.

“Νομίζω ότι θα ανοίξω ένα γκέι μπαρ στην πόλη κοντά στο Κέιμπριτζ στην οποία μεγάλωσα, καθώς δεν υπάρχουν εκεί γκέι μπαρ.

“Θα το ανοίξω και θα το ονομάσω “Crunchy” . Τα καλύτερα κλαμπ είναι τραγικά κλαμπ, όπου τα πόδια κολλάνε στο πάτωμα, λόγω του ότι έχουν χυθεί κάτω όλα αυτά τα πολύχρωμα σφηνάκια.” 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Smith (@samsmith)

Προς το παρόν μαθαίνουμε για ένα νέο ΛΟΑΤΚΙ+ μπαρ, με το όνομα ARCH, που θα ανοίξει στο Κλάπχαμ του Λονδίνου την επόμενη εβδομάδα. Και να πούμε ακόμη, ότι η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη για τους καθιερωμένους κουήρ χώρους, με εμβληματικά μπαρ, όπως το Admiral Dunca, να διατρέχουν τον κίνδυνο να κλείσουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στη συνέντευξη μίλησε, επίσης, για το όνειρο της γονεϊκότητας: «Θα ήθελα δύο παιδιά, αν ήθελα κάποια.»

«Μου αρέσει να τους προσφέρω, όταν τα φροντίζουν άλλοι. Είναι υπέροχο, αλλά είναι επίσης ωραίο να είσαι τύπου “οκ, τώρα αντίο!” 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Smith (@samsmith)

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το στούντιο άλμπουμ «Love Goes», το οποίο έφτασε στο νούμερο δύο στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου και στο νούμε πέντε στα charts των Η.Π.Α. Το κομμάτι Diamonds είναι όνομα και πράγμα!

Το «Love Goes» από Sam Smith κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου και εμπνέεται από έναν χωρισμό