Ζευγάρι λεσβιών οργάνωσε τα πάντα για το γάμο του μέσα στη καραντίνα

16/11/2020
από
ζευγάρι λεσβιών, γάμος, καραντίνα

Μπορεί ορισμένα ζευγάρια να έχουν ολόκληρες ομάδες ανθρώπων να τρέχουν για να ετοιμάσουν τον γάμο τους, ωστόσο, η Whitney Erickson και η Heidi Carls, δεν είναι ένα από αυτά. Νυμφεύθηκαν στις 10/10/2020 στην αυλή του νέου τους σπιτιού στη Βικτώρια, της Μινεσότα, και αποφάσισαν να κάνουν όλες τις ετοιμασίες (ως επί το πλείστον) μόνες τους, αποδεικνύοντας ότι όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος.

Η Carls έκανε πρόταση γάμου στην Erickson μετά από εννέα χρόνια που είναι μαζί. Οι δύο τους είχαν ήδη καταλάβει ότι οδεύουν προς τον γάμο από καιρό, αλλά ήθελαν να πατούν σε ένα σταθερό έδαφος πρώτα. Αυτό σήμαινε ότι πέρασαν σχεδόν κάποιο καιρό από απόσταση μετά το κολέγιο και το μεταπτυχιακό, μετακίνηση σε ολόκληρη τη χώρα δύο φορές μαζί, και τέλος, κατάφεραν να εγκατασταθούν πίσω στη Μινεσότα μαζί, έτσι ώστε η Erickson να μπορεί να εργαστεί, ενώ η Carls επέστρεψε στη Νοσηλευτική Σχολή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Theisen (@litecreatives)

Η Carls έκανε τελικά την πρόταση γάμου στην Erickson  το περασμένο φθινόπωρο, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που κέρδισε η Erickson μέσω της εργασίας της.

Το ζευγάρι αρχικά σχεδίαζε το γάμο τους για περίπου 150 καλεσμένα άτομα. Αλλά, μόλις η παγκόσμια πανδημία έπληξε τον κόσμο μας, έπρεπε να φανταστούν ξανά όλη την ημέρα διαφορετικά.

«Το νούμερο ένα πράγμα που ξέραμε ήταν ότι θέλαμε, ήταν ότι ακόμα θέλαμε να νυμφευθούμε στην αρχική ημερομηνία που είχαμε ορίσει τον γάμο μας, στις 10/10/2020» , λέει η Erickson στο Out. “Είμαστε επίσημα μαζί εδώ και 10 χρόνια και δε θέλαμε να περιμένουμε άλλο.” 


Με αυτό το αμετακίνητο σχέδιο, το ζευγάρι άρχισε να αποφασίζει για οτιδήποτε άλλο. Ο γάμος θα συνέβαινε στη νέα αυλή τους, στο σπίτι στο οποίο μετακόμησαν στις 15 Σεπτεμβρίου. Αυτό τους έδωσε μόλις ένα μήνα για να τα οργανώσουν όλα. Έτσι, ανέλαβαν σχεδόν τα πάντα μόνες τους, προετοιμάζοντας και δημιουργώντας όλες τις διακοσμήσεις. Η Carls δημιούργησε ακόμη και την αψίδα του γάμου τους χειροποίητα. Μόλις περίπου μια εβδομάδα πριν είχαν ετοιμαστεί τα πάντα.

«Αυτό σήμαινε τα πάντα για εμάς, το να νυμφευτούμε. Και αισθανόμαστε τόσο τυχερές, που ζούμε σε μια χώρα, που αναγνωρίζει τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών ως ανθρώπινο δικαίωμα» , λέει η Erickson. «Αξίζουμε να έχουμε τα ίδια οφέλη με τους άλλους που παντρεύονται και ελπίζουμε ότι ο γάμος μας θα συνεχίσει να προστατεύεται και ότι αυτά τα οφέλη και δικαιώματα δε θα μας τα πάρουν πίσω κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στην Αμερική.» 

Όλες οι φωτογραφίες είναι της Emily Theisen του Lite Creatives.




Δες και αυτό!