Η Lauren Jauregui δηλώνει «ευλογημένη» που οι γονείς της την υποστήριξαν στο coming out της ως αμφιφυλόφιλη: «Τα περισσότερα άτομα εκδιώκονται από τις οικογένειές τους λατινικής καταγωγής στη χώρα.» 

Το πρώην μέλος των Fifth Harmony, η 24χρονη Lauren Jauregui, υπέστη outing στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2016, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες της, που φιλούσε μια γυναίκα.

Έκανε επίσημα coming out ως αμφιφυλόφιλη μέσω μιας ανοιχτής επιστολής που έγραψε σε υποστηρικτές του Trump λίγο αργότερα.

Στην επιστολή, έγραψε: «Είμαι αμφιφυλόφιλη κουβανοαμερικάνα γυναίκα και είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτό. Είμαι περήφανη που είμαι μέλος μιας κοινότητας που προβάλλει μόνο την αγάπη, την εκπαίδευση και την υποστήριξη. Είμαι περήφανη που είμαι εγγονή και κόρη μεταναστών, που ήταν αρκετά γενναίοι για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έρθουν σε έναν εντελώς νέο τόπο με διαφορετική γλώσσα και κουλτούρα και που άφοβα ξεκίνησαν μια καλύτερη ζωή για τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους.» 

Lauren Jauregui, bi

Την Παρασκευή (30 Οκτωβρίου), μιλώντας στο podcast της En La Sala, η Jauregui συζήτησε τη θετική αντίδραση της λατινικής καταγωγής οικογένειάς της:

«Οι γονείς μου εκτίμησαν τη σχέση μας περισσότερο από τις πεποιθήσεις τους, και είμαι ευλογημένη, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι σε οικογένειες Λατίνων εκδιώκονται από το σπίτι τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι καταλήγουν στο δρόμο και μένουν άστεγοι, λόγω αυτής της ψεύτικης πίστης, σε μια ψεύτικη θρησκεία, που δημιουργήθηκε από μερικούς ανθρώπους, και που ξεσπά σε εσάς και στα παιδιά σας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren Jauregui (@laurenjauregui) στις

«Μου έκαναν outing και ήμουν τύπου: «Θεέ μου, αυτό είναι πραγματικά τραυματικό και απλώς θα σέρνομαι σε μια σπηλιά για μια εβδομάδα και δε θα πω τίποτα γι’ αυτό. Εντάξει, συνέβη και οι άνθρωποι ξέρουν. Τι θα κάνω;» 

Στην ανοιχτή επιστολή που έγραψε, η οποία δημοσιεύθηκε από το Billboard, είχε δηλώσει: «Εκεί έκανα coming out για τον εαυτό μου, ως η εαυτή μου. Το ’χω,  αυτή είμαι και γι’ αυτό νιώθω φοβισμένη για μένα και την κοινότητά μου αυτή τη στιγμή.” 

Πώς η κουίρ ποπ έκανε την εμφάνιση της