Πριν από λίγες ημέρες, οι θαυμαστές του συγκροτήματος, Fifth Harmony, προβληματίστηκαν με τη φωτογραφία που διέρευσε στο διαδίκτυο και που δείχνει την Lauren Jauregui να φιλιέται με μία άλλη γυναίκα. Τώρα, η 20χρονη τραγουδίστρια απάντησε στις φήμες σχετικά με τη σεξουαλικότητά της, με μια επιστολή προς τους υποστηρικτές του Donald Trump.

“Είμαι μια bisexual γυναίκα από την Αμερική και την Κούβα και είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτό”, έγραψε η ίδια στην επιστολή που δημοσιεύτηκε στο Billboard. “Είμαι περήφανη που αποτελώ μέρος μια κοινότητας που παράγει μόνο αγάπη και εκπαίδευση και υποστήριξη σε άλλους”.

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!