Η Sabrina επιστρέφει για την τέταρτη σεζόν τον Δεκέμβρη

27/10/2020
από
Sabrina

Η Sabrina και η σύναξη των μαγισσών έρχονται αντιμέτωπες με τους eldritch horrors που κατεβαίνουν στην πόλη. Η τελευταία τέταρτη σεζόν του Adventures of Sabrina, του Greg Berlanti, έρχεται στο Netflix την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το Deadline, η τελευταία σεζόν θα επικεντρωθεί σε μια ομάδα από Eldritch Terrors που προσπαθεί να καταλάβει τον κόσμο, ξεκινώντας από την γενέτειρα της Sabrina. Η νεαρή μάγισσα, που ενσαρκώνει η Kiernan Shipka και οι φίλες/οι/@ της, θα πρέπει να πολεμήσουν εχθρούς, όπως οι «The Weird», «The Returned», «The Darkness» και το «big bad», αλλά και το «The Void», που περιγράφεται ως «το τέλος όλων των πραγμάτων».

Δεν υπάρχει πολύ από την πλοκή στο τρέιλερ, αλλά ό, τι βλέπουμε φαίνεται έντονο. Φαίνεται ακόμη ότι ο Theo (Lachlan Watson) καταβάλλεται από κάποιο πνεύμα, δαίμονα ή κάτι! «Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ έναν κίνδυνο όπως αυτός», λέει η ξαδέρφη της Sabrina, Ambrose, στο τρέιλερ.

Σε αυτήν τη σεζόν θα δούμε, επίσης, λίγο σχεσιακό δράμα, καθώς η Sabrina αποφασίζει αν θα πάει με τον αινιγματικό Nick Scratch, μιας και ήταν μαζί για λίγο, πριν αποκαλυφθεί ότι δούλευε για τον πατέρα της, τον Dark Lord.

Η περασμένη σεζόν ήταν σημαντική για τη Sabrina, καθώς αποκαλύφθηκε ότι ο πατέρας της ήταν ο Lucifer, εκείνη έγινε βασίλισσα της κόλασης και μαγικά χωρίστηκε σε δύο άτομα. Θα είναι μια δύσκολη περίοδος, με εκπλήξεις ακόμη μεγαλύτερες από τις προηγούμενες. Έχουμε ήδη πάει στην κόλαση, ποιος ξέρει πού θα πάμε αυτή τη σεζόν;

Δείτε το τρέιλερ:




Δες και αυτό!