Η Kylie Minogue ανυπομονεί για μία συνεργασία με τη Madonna

20/10/2020
από
συνεργασία με τη Madonna, Kylie Minogue, Madonna

Η Kylie Minogue περιμένει την κατάλληλη στιγμή για μία συνεργασία με τη Madonna.

Η Kylie λατρεύει τη μοναδική Madonna από τη δεκαετία του ’80, και δηλώνει ότι ήταν “Μία 14χρονη ξετρελαμένη με τη Madonna.” 

Έχει πει και στο παρελθόν ότι αισθάνεται έτοιμη για ένα ντουέτο με το είδωλο της ποπ μουσικής, αλλά το πρόβλημα είναι “το να βρεθεί το σωστό κομμάτι και η κατάλληλη στιγμή.” 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Minogue (@kylieminogue) στις

Δεδομένου του πλήθους των ντουέτων μεταξύ ποπ αστεριών έχει ένα δίκιο. Η Kylie Minoque μίλησε, όμως, πρόσφατα για την πιθανή συνεργασία της με τη Madonna σε συνέντευξή της στη Metro.

“Ίσως οποιαδήποτε στιγμή είναι η κατάλληλη στιγμή.” 

Μιλώντας για τη λατρεία της στη Madonna από τη δεκαετία του ’80, η Kylie Minoque εξήγησε: «Είμαι τόσο περίεργη όσο οι φανς μας. Θα ήταν κάτι εκπληκτικό.» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Το νέο άλμπουμ της Kylie με τίτλο Disco θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Από άλλες/ους πιθανές/ούς συνεργάτιδες/τες, η Kylie πρότεινε την τραγουδίστρια του Midnight Sky, Miley Cyrus και, φυσικά, τη Gaga. Δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει και τις τέσσερις να συνεργαστούν, υπάρχει;

Πάντως, κι εμείς λατρεύουμε, αγαπάμε, και αποθεώνουμε τη μοναδική Madonna και έχουμε τουλάχιστον 59 λόγους, γι’ αυτό, όπως τους είχαμε καταγράψει το ’17, με αφορμή τα γενέθλιά της. Λατρεμένη!

Το νέο κομμά της Kylie με τίτλο “Magic” κυκλοφόρησε . Ευχηθείτε να γίνει κάτι μαγικό και να δούμε, επιτέλους, Kylie και Madonna μαζί!

Δείτε το:




Δες και αυτό!