Ομοφοβικό παραλήρημα κατά της λεσβίας δημάρχου του Σικάγο

11/10/2020
από

Η Bevelyn Beatty – η οποία έγινε αγαπητή τους συντηρητικούς, όταν πιάστηκε να καταστρέφει τοιχογραφία του κινήματος Black Lives Matter, τον Ιούλιο – είχε ένα άσχημο ξέσπασμα όπου χαρακτήρισε τη δήμαρχο του Σικάγο, Lori Lightfoot, «αηδιαστική, ομοφυλόφιλη δαιμόνισσα.» 

Η συντηρητική ακτιβίστρια συνελήφθη στο Σικάγο τον περασμένο Αύγουστο, όταν διαδήλωναν έξω από το σπίτι της Lightfoot. Διαμαρτύρονταν, καθώς η δήμαρχος πίεζε για μείωση της χρηματοδότησης προς την αστυνομία.

Η πρώτη λεσβία αφροαμερικανίδα δήμαρχος του Σικάγο

Προσοχή, ακολουθεί κακοποιητικός ομοφοβικός λόγος.

Η Beatty, δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube αμέσως μετά την εμφάνιση στο δικαστήριο, τη Δευτέρα, κι έκανε ένα ομοφοβικό παραλήρημα για τη Lightfoot. “Είσαι σιχαμένη. Ξαπλώνεις σ’ ένα κρεβάτι με ένα άτομο με το ίδιο φύλο, και παράλληλα προσπαθείς να φτιάξεις νόμους δικαιοσύνης. Είσαι ελεεινή, αηδιαστική και διαβολική.

Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να σε συνεφέρει είναι ο Ιησούς Χριστός, επειδή έχεις κακία από μέσα προς τα έξω” , συνέχισε, κατηγορώντας τη δήμαρχο ότι βλάπτει τους “εκλεκτούς” του Θεού. “Δε θα μπορέσεις ποτέ να σταματήσεις την εκλεκτή του Θεού.

Τρικυμία εν κρανίω

Ακόμη και πριν τη σύλληψή της για τον βανδαλισμό της τοιχογραφίας του κινήματος Black Lives Matter, υποστήριξε στο Fox News ότι υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές, επειδή, είπε, ο Τζο Μπάιντεν θα συλλάβει μαζικά και θα σκοτώσει μαύρους. «Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στον Τραμπ και τον Μπάιντεν, δε θα ψήφιζα τον Μπάιντεν», είπε. «Θέλεις να δεις ένα σωρό μαύρων να πηγαίνουν στη φυλακή τα επόμενα τέσσερα χρόνια, να τοποθετήσεις καλύτερα τον Μπάιντεν. Παρακολουθήστε τι συμβαίνει.»

«Θέλετε να δείτε τους μαύρους να σκοτώνονται, όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν, ψηφίστε, λοιπόν, τον Μπάιντεν. Αυτοί οι Δημοκρατικοί… και δεν προσπαθώ να είμαι ρατσίστρια, μισούν τους Μαύρους.»

Και μη χειρότερα να λέμε (σ.σ.) …




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!