Anne Heche: “Δεν είχα δουλειά για 10 χρόνια επειδή τα είχα με την Ellen”

06/10/2020

Η γνωστή ηθοποιός Anne Heche, η οποία διαγωνίζεται αυτή την στιγμή στη νεα σεζόν Dancing With The Stars στην Αμερική, αποκάλυψε μια από τις δυσκολότερες στιγμές στην προσωπική της ζωή.

Στο τηλεοπτικό κλιπ η Anne Heche αποκαλύπτει πως η σχέση της με την Ellen Degeneres στα τέλη του 1990 άλλαξε τη ζωή της για πάντα, και πως βίωσε τη διάκριση μέσα στον χώρο του θεάματος, επειδή απλά ερωτεύτηκε.

Η ηθοποιός ανακάλεσε μια στιγμή του παρελθόντος της, όταν είχε αποφασίσει να φέρει σαν συνοδό της την Ellen Degeneres στην πρεμιέρα της ταινίας στην οποία έπαιξε, Volcano.

“Το 1997, συνάντησα την Ellen DeGeneres σε ένα πάρτι του Vanity Fair κι αυτή ήταν η στιγμή, που η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Στην πρεμιέρα της ταινίας μου Volcano, τους είπα ότι θα έφερνα την Ellen μαζί μου ως την συνοδό μου. Μου είπαν πως αν φέρω την Ellen θα χάσω το συμβολαιό μου με την Fox. Εκείνη την στιγμή, [η Ellen] που έπιασε το χέρι και μου είπε, ‘Κάνε ότι σου λένε’, κι εγώ είπα ‘Όχι ευχαριστώ’. Πήρα την Ellen στην πρεμιέρα και με συνόδευσαν έξω με την ασφάλεια πριν καν τελειώσει η ταινία μου και μου είπαν ότι δε μου επέτρεπαν να πάω στο ίδιο μου το πάρτι, επειδή φοβόντουσαν μη βγάλουν φωτογραφίες δικές μου με μια γυναίκα. …Με προειδοποιούσε, ‘Αυτό πρόκειται να συμβεί’” .

Η Heche αποκάλυψε πως αυτό το περιστατικό και η σχέση της με την DeGeneres έβλαψαν την καριέρα της στην υποκριτική για περισσότερο από μια δεκαετία!

“Ήμουν σε σχέση με την Ellen DeGeneres για τρισήμισι χρόνια και η στίγμη που με συνόδευε ήταν τόσο φοβερό γι’ αυτούς, που απολύθηκα από τη συμφωνία εκατομμυρίων που είχα και δεν μπόρεσα να δουλέψω με κανένα άλλο στούντιο για 10 χρόνια.” 

“Αλλά η ιστορία μου βοήθησε να αλλάξει ο κόσμος, και μετακίνησε τον δείκτη προς τα ίσα δικαιώματα προς τα μπροστά.” 




Δες και αυτό!