Η ηθοποιός από τα “Φιλαράκια”Jane Sibbett, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της θεωρούσε λάθος το να υποδύεται τη λεσβία στην τηλεόραση.

Η Sibbett, 57 ετών, έπαιξε την Carol, την πρώην σύζυγο του Ross (David Schwimmer), από το 1994-2001. Ήταν μαμά του Ben (Cole και Dylan Sprouse) και ήταν σε σχέση με τη Susan (Jessica Hecht), την οποία παντρεύτηκε σε ένα επεισόδιο του 1996, που έμεινε γνωστό καθώς ήταν από τους πρώτους τηλεοπτικούς γκέι γάμους στην οθόνη των ΗΠΑ.

Σε μια συνέντευξη με το “Now To Love”, η Jane θυμήθηκε την αντιμετώπιση που είχε λάβει όταν έπαιξε τον ρόλο.

«Έγινε εμφανές αμέσως μετά – που άρχισα να υποδύομαι την Κάρολ – ότι υπήρξε ξαφνικά μια ευθύνη, μιας κι έπρεπε να αντισταθώ σ’ όλους τους ανθρώπους που έλεγαν ότι αυτό ήταν κάτι λάθος», δήλωσε. «Συμπεριλαμβανομένου του πατέρα μου που είχε δυσκολευτεί αρκετά με αυτό.”

«Πολλοί ήταν της αντίθετης άποψης στις τηλεοπτικές εκπομπές στην Αμερική», πρόσθεσε, «κι έλεγαν, ξέρετε, αυτός κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να το κάνετε αυτό».

«Έπρεπε να σπάσω τα στερεότυπα. Και ένιωθα ότι ήταν πολύ σημαντικό για μένα να είμαι εξαιρετικά ξεκάθαρη. Η αγάπη είναι το πιο σημαντικό, απ’ όλα τα πράγματα που θα μπορούσαμε ενδεχομένως να κάνουμε, η αγάπη είναι ο σημαντικότερος δρόμος για να πάμε μπροστά. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ευθύνη μου, να βεβαιωθώ ότι οι άνθρωποι το κατανόησαν αυτό.”

Η Τζέιν μίλησε επίσης για τον πιο διάσημο ρόλο της σε μια συνέντευξη πέρυσι, λέγοντας: «Η Κάρολ είναι μια γυναίκα που ακολούθησε την καρδιά της. Ερωτεύτηκε τον άντρα της και μετά ερωτεύτηκε μια γυναίκα“.

“Δεν ήταν κάποιου είδους στερεότυπο. Ήταν απλώς μια γυναίκα που αγαπούσε πλήρως.”