Ο Γιώργος Τσαλίκης σχολιάζοντας το Big Brother μέσω του twitter έστειλε ένα μήνυμα στους γονείς του Θέμη.

Πριν λίγες μέρες ο Θέμης Κανέλλος μίλησε στο δωμάτιο επικοινωνίας με τον Big Brother για το coming out του προς την οικογένειά του. Περιέγραψε τα δύσκολα συναισθήματα που βίωσε λόγω της απόρριψης. Σε ερώτηση, αν του λείπουν οι δικοί του τώρα που είναι στο σπίτι, εκείνος είπε ότι η οικογένειά του του λείπει εδώ και πολλά χρόνια, γιατί δε μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι ο Θέμης είναι γκέι και του αρέσει το μακιγιάζ.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Όταν έμαθαν οι γονείς μου κάποια πράγματα για μένα, ότι μου αρέσει το μακιγιάζ, ότι είμαι γκέι και άλλα διάφορα πράγματα, ποτέ δεν ένιωσα την οικογένειά μου τόσο κοντά όσο την ένιωθα πριν. Είναι ένα συναίσθημα πάρα πολύ άσχημο και ελπίζω πραγματικά κανένας άλλος άνθρωπος να μην το νιώσει ποτέ. Γιατί η οικογένεια δεν αντικαθίσταται ποτέ με κανέναν φίλο… Είναι κάτι πολύ άσχημο, νιώθεις μέσα σου ένα κενό, σα να μη σε αγαπάει ποτέ πραγματικά κανείς. Όταν ακούς άσχετους να λένε άσχημα πράγματα για σένα. Να σε βρίζουν, να λένε ότι είσαι μια που@α, ότι είσαι ανώμαλος… Και δεν έχεις και στήριξη από την οικογένειά σου και έχουν πει στο παρελθόν τα ίδια πράγματα και ίσως έχουν κάνει και χειρότερα, προφανώς σκέφτεσαι μέσα σου μήπως εγώ είμαι το λάθος; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Αλλά κατάφερα όμως να αντιληφθώ ότι αυτό δεν είναι δικό μου θέμα, είναι κόμπλεξ των άλλων ατόμων. Είτε είναι οι γονείς μου είτε άσχετοι.”

Ο Γιώργος Τσαλίκης έστειλε, λοιπόν, το δικό του μήνυμα προς τους γονείς του Θέμη:

«Προς γονείς Θέμη: Είχα πάει κάποτε σε έναν παιδοψυχολόγο και του είπα: “Ο γιος μου έχει ένα θέμα.” “Ώπα” μου λέει “Πάρτο αλλιώς: “Εγώ έχω ένα θέμα που αφορά τον γιο μου” πες, μπας και το λύσουμε.» 

Κανένα coming out δεν είναι “αστεία” υπόθεση