«Τρομαγμένο μου»: Το τραγούδι της Άννας Βίσση για τον Ζακ

19/09/2020
από

Ένα τραγούδι της Άννας Βίσση που θα αναφέρεται στον Ζακ Κωστόπουλο πρόκειται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα από “Το Κουτί της Πανδώρας – HotDoc”.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση του Αντώνη Μποσκοΐτη στο Facebook, το τραγούδι λέγεται «Τρομαγμένο μου», σε μουσική του Γιώργου Καλογερόπουλου και σε στίχους της Λίνα Δημοπούλου.

“Στο κλιπ, που θα δείτε σε λίγα 24ωρα, πρωταγωνιστεί η Μπέτυ Βακαλίδου, χορογραφεί η Evi Tsaklanou και το συν-σκηνοθέτησαν ο Καλογερόπουλος με τον Antonis Morgan Konstantoudakis. Στο άρθρο, που θα συνοδεύει το τραγούδι, μου μίλησαν όλοι οι συντελεστές και αυτή την ώρα η Άννα Βίσση απαντάει επίσης στις ερωτήσεις μου, καθώς θέλησε η ίδια να είναι κι εκείνη μεταξύ των συνεντευξιαζόμενων. Τιμή μας, κυρία Βίσση, και σας ευχαριστούμε! Όπως ευχαριστώ προσωπικά και τη Μυρτώ από την Panik Records για την άψογη συνεννόηση. Συντονιστείτε, λοιπόν, στο koutipandoras.gr την ερχόμενη Δευτέρα. Είναι συγκινητικό, αν μη τι άλλο, που η Άννα Βίσση έβαλε τη φωνή της σ’ ένα τραγούδι – ορόσημο για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα και για τα δικαιώματα των μειονοτήτων”.

https://www.facebook.com/antonis.bosko/posts/3263467420439976

 




Δες και αυτό!