Τρανς σατανίστρια αναρχική κερδίζει την υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικανών για τη θέση σερίφη στο New Hampshire με κεντρικό σύνθημα «f ** k the police» .

Τρανς σατανίστρια αναρχική, σερίφης
Aria DiMezzo

Η Aria DiMezzo σοκαρίστηκε, όταν κέρδισε την υποψηφιότητα για τη θέση σερίφη στην κομητεία Cheshire, του New Hampshire, με χιλιάδες ψήφους των ρεπουμπλικανών.

Η DiMezzo, ιδρύτρια της Reformed Satanic Church, το 2018 είχε καταψηφιστεί ως υποψήφια με τους Δημοκρατικούς.

Αλλά, όταν ανακάλυψε ότι ο προηγούμενος ρεπουμπλικανός υποψήφιος απέσυρε την υποψηφιότητά του προσχώρησε στο ρεπουμπλικανικό κόμμα, δύο μέρες πριν την προθεσμία.

Όσα έγραψε για την υποψηφιότητά της

Εξηγώντας την εκπληκτική νίκη της σε ένα blog post, η DiMezzo έγραψε: «Μπήκα σ’ αυτό περιμένοντας ότι θα χάσω από τον πρώτο υποψήφιο, επειδή δεν πίστευα ότι τόσοι πολλοί ψηφοφόροι απλά… αγνοούσαν εντελώς ποιο άτομο ψηφίζουν.

“Κι αυτό, επειδή το θέμα είναι ότι δε νοιάζεστε. Εμπιστεύεστε το σύστημα. Εμπιστευτήκατε τον θεσμό. Εμπιστευτήκατε το κόμμα. Νιώσατε ασφαλείς.

«Ήσασταν σίγουροι ότι πρέπει να υπάρχουν ορισμένοι μηχανισμοί για να αποφευχθεί να συμβεί ακριβώς αυτό που μόλις συνέβη. Ο θυμός σου έχει τοποθετηθεί λανθασμένα, αν τον κατευθύνεις πάνω μου. Άκου με, σε παρακαλώ. Ο θυμός σου είναι με το σύστημα που σου είπε ψέματα. Ο θυμός σου είναι με το σύστημα που σε έπεισε να πιστέψετε σ’ αυτό, να εμπιστευτείς και να πιστέψεις σ’ αυτό, όταν είναι πλήρως και εντελώς κατεστραμμένο.

«Περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι συμμετείχαν στην ψηφοφορία στις 8 Σεπτεμβρίου αυτήν την εβδομάδα, και όλες/οι συμπλήρωσαν τον κύκλο με το όνομά μου, παρά το γεγονός ότι δε γνώριζαν απολύτως τίποτα για το άτομο που ορίζονταν στην πιο ισχυρή θέση επιβολής του νόμου στην κομητεία.

“Αυτό είναι ένα επίπεδο απροσεξίας για το οποίο κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος πρέπει να ντρέπεται.”

Πρόσθεσε: «Κατεβαίνω για σερίφης, επειδή αντιτίθεμαι σε αυτό το ίδιο σύστημα και ο σερίφης έχει την πιο πρακτική ικανότητα στο Cheshire County να αντιταχθεί σ’ υτό το σύστημα.

«Το σύστημα που σε απογοητεύει επιτρέπει -στην φρικιαστική τρανς σατανίστρια αναρχική- να γίνει υποψήφια σερίφης σου, είναι το ίδιο σύστημα στο οποίο επιτίθεμαι.

«Λυπάμαι. Ξέρω ότι πονάει πολύ, αλλά αυτό το σύστημα είναι ψέμα. Το όλο πράγμα είναι ψέμα. Είναι κατεστραμμένο από την αρχή μέχρι το τέλος. Και η ύπαρξή μου ως υποψήφια σερίφης είναι απλώς η απόδειξη του πώς αυτή η πραγματικότητα σας τρίφτηκε στη μούρη.” 

Οι ενέργειές της αν εκλεγεί

Σύμφωνα με τον ιστότοπό της, εάν η DiMezzo εκλεγεί σερίφης, θα επικεντρώσει τις προσπάθειές της στη μη δίωξη εγκλημάτων χωρίς θύματα.

«Όταν λέω «f**k the police» , εννοώ ακριβώς αυτό» , έγραψε. «F**ck αυτό που είναι η αστυνομία. Αλλά, επικροτώ την υποθετική αστυνομία. Υποτίθεται ότι μας υπηρετούν και μας προστατεύουν, αλλά σπάνια συμβαίνει αυτό.” 

Συνέχισε: «Θέλω οι αστυνομικοί να ανταποκρίνονται σε εγκλήματα, όπου υπάρχουν πραγματικά θύματα. Ας είμαστε σαφείς σ’ αυτό. Εάν υπάρχει πραγματικό θύμα, τότε θα πρέπει να έχετε κάποιο άτομο να απευθυνθείτε που να μπορεί σας να βοηθήσει.

«Η αναρχική μέσα μου ξέρει ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να το γίνει αυτό από το κράτος, αλλά δεν έχουμε χρόνο γι’ αυτό σε μια εποχή, όπου οι αστυνομικοί γονατίζουν στο λαιμό των ανθρώπων για εννέα λεπτά» .

Συνέχισε: «Δε μισώ την αστυνομία. Θέλω να εμπνεύσω και να παρακινήσω τους αστυνομικούς, να είναι αυτό που πραγματικά επιθυμούν να είναι. Θέλω να πηγαίνουν σπίτι το βράδυ με υπερηφάνεια. Γνωρίζοντας ότι είχαν αντίκτυπο στο να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Οι εκβιασμοί και οι απαγωγές δεν κάνουν τον κόσμο καλύτερο μέρος και το ξέρουν αυτό.” 

Η DiMezzo θα αντιμετωπίσει τον Δημοκρατικό αντίπαλό της, τον Eli Rivera, στις 3 Νοεμβρίου.