Η Nikkie Tutorials μόνιμη κριτής στο Drag Race της Ολλανδίας

17/09/2020
Nikkie Tutorials

Το Drag Race της Ολλανδίας αποκάλυψε το πάνελ των κριτών, με τη Nikkie Plessen, γνωστή ως NikkieTutorials, να είναι μόνιμα δίπλα στο πλευρό του παρουσιαστή Fred van Leer κάθε εβδομάδα κρίνοντας το χάρισμα, τη μοναδικότητα, το νεύρο και το ταλέντο των Ολλανδών Drag καλλιτεχνών.

Η Nikkie ανακοίνωσε ότι είναι κατενθουσιασμένη δηλώνοντας:

“Αυτό που μου αρέσει περισσότερο και με εμπνεύσει στο Drag είναι ότι περιλαμβάνει τόση πολύ δημιουργικότητα, που είναι πολύ περισσότερο από τη δημιουργία ενός ωραίου συνόλου ρούχων”.

“Με τη γνώση μου στη μόδα, θα είναι εκπληκτικό να είμαι μέρος όλου αυτού. Αλλά κορίτσια, θα πρέπει να κάνετε κάτι -για να με κερδίσετε-… δουλέψτε αυτήν την πασαρέλα!” 

Μαζί με τη Nikkie και τον van Leer το Drag Race της Ολλανδίας θα έχει μια σειρά από άλλα άτομα στην κριτική επιτροπή, τα οποία θα αλλάζουν, (όπως ο Ross Matthews και ο Carson Kressley).

Κάποια από αυτά θα είναι η τραγουδίστρια Roxeanne Hazes, ο σχεδιαστής μόδας Claes Iversen, η κωμικός Sanne Wallis de Vries, ο γκέι ηθοποιός Rick Paul van Mulligen, και ο intersex μουσικός Ryanne van Dorst.

Μόνιμη κριτής στο πάνελ θα είναι, επίσης, και το πολύ γνωστό μοντέλο Loiza Lamers, το πρώτο τρανς άτομο, που κερδίζει σε διαγωνισμό του Next Top Model.

Το Drag Race της Ολλανδίας θα ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου. Αν ωστόσο δεν μπορείτε να περιμένετε και ανυπομονείτε να πάρετε μια μικρή γεύση, δείτε το First Look trailer που έχει βγει παρακάτω:




Δες και αυτό!