Queer Eye Fab Five: «Η κυβέρνηση Trump επηρεάζει και τους πέντε μας» 

03/09/2020
από
Queer Eye Fab Five, Trump
Queer Eye Fab Five

Το Queer Eye Fab Five συνεργάστηκε με τη σύζυγο του Joe Biden, την Jill Biden για έναν έρανο.

Πέρασαν το μήνυμα ότι μία νίκη των δημοκρατικών δεν είναι εγγυημένη στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Η διαδικτυακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (1 Σεπτεμβρίου). Το cast του Queer Eye ενθάρρυνε τη νεολαία να πάει να ψηφίσει στις εκλογές.

Ο Tan France έκανε υπογράμμισε να μη θεωρούμε δεδομένη την ψήφο των άλλων, αναφέρει το CNN.

“Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε για τον εαυτό σας, κάντε το για τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν απεγνωσμένα”

«Αν λες ότι αγαπάς τα μέλη του Queer Eye, ο κάθε ένας από εμάς τους πέντε επηρεάζεται από την τρέχουσα κυβέρνηση και ο Joe Biden και η Kamala θα μας διευκολύνουν» .

Ο σταρ του Queer Eye, Tan France, έγινε καυστικός με τον  Donald Trump, που δε σεβάστηκε τις μειονοτικές ομάδες, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, όσο και κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.

Είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που θα σκέφτομαι, όταν ψηφίζω είναι… πρώτα, ω θεέ… Αισθάνομαι λίγο συναισθηματικός τώρα… Λοιπόν, σκέφτομαι το γεγονός ότι είμαι εκπρόσωπος τόσων πραγμάτων, που παρουσιάστηκαν τόσο αρνητικά τα τελευταία τριάμισι χρόνια… Θέλουμε να μας σέβονται.

Οι μουσουλμάνες/οι θέλουν να γίνουν σεβαστοί. Οι άνθρωποι με διαφορετικό του λευκού χρώμα δέρματος θέλουν να γίνονται σεβαστές/οί. Η μαύρη κοινότητα θέλει να γίνει σεβαστή. Οι ομοφυλόφιλες/οι θέλουν να γίνουν σεβαστές/οί. Οι τρανς άνθρωποι θέλουν να γίνουν σεβαστές/οί. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε για εσάς, κάντε το για τα άτομα που σας ενδιαφέρουν απεγνωσμένα.” 

Άλλα μέλη της οικογένειας του Biden συμμετείχαν, επίσης, στον έρανο του Queer Eye, συμπεριλαμβανομένης της εγγονής του, του Finnegan, η οποία είπε ότι οι εκλογές είναι εξίσου σημαντικές με τη διαμαρτυρία.

«Προσωπικά, το να μην ψηφίσεις [σημαίνει ότι] επιτρέπεις να συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα, που ζητάμε να αλλάξουν. Είναι εξίσου κακό με μία ψήφο για τον Trump, ή για την υποψηφιότητα κάποιου τρίτου. Πρέπει να ψηφίσουμε και πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά.”  

https://avmag.gr/127607/ti-lene-ta-loatki-atoma-gia-tin-ypopsifiotita-tis-kamala-charis-stin-antiproedria-ton-ipa/




Δες και αυτό!