Πλήθος λίντσαρε τρανς γυναίκα στο σπίτι της μπροστά στην οικογένειά της

27/08/2020
από
πλήθος λίντσαρε τρανς γυναίκα
Φωτογραφία της Kendall Stephens | Εικόνα από ABC7 News

Η αστυνομία της Φιλαδέλφεια ερευνά υπόθεση, όπου πλήθος λίντσαρε τρανς γυναίκα μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η Kendall Stephens 34 ετών, απολάμβανε μια ήσυχη βραδιά με τον άντρα της, την 12χρονη βαφτιστήρα της, και ένα ακόμα παιδί, όταν άκουσε έναν καυγά να ξεσπά έξω από το σπίτι της.

Ήταν ένας καυγάς, άτομα πάλευαν, άτομα πετούσαν μπουκάλια αλκοόλ μπροστά από το σπίτι μου και εγώ είχα τα παιδιά μέσα στο σπίτι” , δήλωσε στο ABC 7 News.

Ένα πλήθος ατόμων τη λίντσαρε

Η Stephens ριψοκινδυνεύοντας βγήκε έξω από το σπίτι και τους είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία αν δε σταματήσουν να κάνουν θόρυβο, αλλά το πλήθος στράφηκε εναντίον της.

“Έρχεται μια γυναίκα καταπάνω μου σαν ταύρος και αρχίζει να μου επιτίθεται. Προσπάθησα να κλείσω τη μπροστινή πόρτα και καθώς το έκανα αυτό, κλωτσάει την πόρτα και την ανοίγει και αρχίσει να μου επιτίθεται στο πρόσωπό μου.” 

“Με αποκάλεσαν τρ****ι, και είπαν, ‘Είσαι άντρας, θα σε πιάσουμε’. Και τα επαναλάμβαναν αυτά καθ’ όλη τη διάρκεια που με χτυπούσαν, και λέγαν ότι το άξιζα” , δήλωσε.

“Τα χείλια μου είναι πρησμένα, το σαγόνι μου πονάει πολύ, με το ζόρι μπορώ να μασήσω, είναι τόσο άσχημο”.

Η αστυνομική έρευνα

Αρχικά η αστυνομία κατέγραψε το έγκλημα σα μια απλή επίθεση, αλλά αργότερα, όταν η Stephens πήγε στο νοσοκομείο, για να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, το προσωπικό κάλεσε εκ νέου τις αρχές.

Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια σύλληψη. Η αστυνομία ψάχνει αρκετά άτομα, που φαίνονται μέσα από κάμερα παρακολούθησης, η οποία ξηλώθηκε.

Στιγμιότυπο από το υλικό που κατέγραψε η κάμερα έξω από το σπίτι της Kendall Stephens | Εικόνα από το ABC7 News

Η Deja Alvarez, μια από τις προέδρους της LGBTQ Police Liason της Φιλαδέλφειας, έχει από κοντά την υπόθεση. Θέλει να σιγουρευτεί ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

“Είμαι ευγνώμων που η Kendall είναι ζωντανή. Όμως, είμαι θυμωμένη που συνέβη αυτό. Είμαι επίσης θυμωμένη για κάποιους από τους τρόπους που έχει αντιμετωπιστεί η υπόθεση” .

Η Stephens φοβάται

Η Stephens αυτήν τη στιγμή φοβάται για τη ζωή της. Δε μπορεί να κοιμηθεί. Τα άτομα που της επιτέθηκαν την απείλησαν ότι θα επιστρέψουν στο σπίτι της να “τελειώσουν τη δουλειά” .




Δες και αυτό!