Ρωσία : Η Αγία Πετρούπολη καταδικάζει την “ομοφυλοφιλική προπαγάνδα”

17/11/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η Ρωσία δεν είναι φημισμένη για τα gay-friendly αισθήματα της και ειδικά οι πολιτικοί της χώρας.

Έτσι στην προσπάθεια των πολιτικών της Αγίας Πετρούπολης, οι οποίοι φοβούνται μη τους πει κανείς gay-friendly, η τοπική κυβέρνηση παρουσίασε σχέδιο νόμου το οποίο καταδικάζει την ” ομοφυλοφιλική προπαγάνδα προς ανηλίκους”.

Απομένουν δύο συνεδριάσεις για να ψηφιστεί και η δεύτερη πόλη της Ρωσίας να είναι πλέον και επίσημα ομοφοβική μέχρι το κόκκαλο.

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου, κάθε δημόσια πράξη(μπροστά σε ανηλίκους) η οποία προωθεί την ομοφυλοφιλία, την αμφιφυλοφιλία ή τη διαφυλικότητα , θα τιμωρείται με πρόστιμο 3.000 ρούβλια ( 72 ευρώ ). Όσο αφορά τις οργανώσεις το πρόστιμο ανεβαίνει και θα είναι μεταξύ 10.000 ρούβλια ( 241 ευρώ ) και 50.000 ρούβλια ( 1.205 ευρώ ).

Το σχέδιο νόμου βέβαια κάνει όπως είναι φυσιολογικό τις ΛΟΑΔ οργανώσεις στη Ρωσία να ανησυχούν μιας και θεωρούν ότι αν περάσει θα είναι ένα όπλο για να μην επιτραπούν ποτέ ξανά τα gay prides.

Σύμφωνα με τον Vitali Milonov, υπερασπιστή του σχεδίου νόμου, αν αυτό ψηφιστεί “θα βάλει τέλος στην ανήθικη πληροφορία που κυκλοφορεί ανάμεσα στους νέους και τα παιδιά “.

 

Σχόλιο του συντάκτη :

Ίσως να ήρθε ο καιρός η διεθνής ΛΟΑΔ κοινότητανα ξεκινήσει μποϊκοτάζ κάθε λογής προϊόντων από ομοφοβικές χώρες.

Αφού δε θέλετε τα ΛΟΑΔ άτομα, δε θα θέλετε και τα  ΛΟΑΔ λεφτά τους να υποθέσω….

 

 

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!