Έγδυσε και μαστίγωσε τον γιο του επειδή είχε το Grindr στο κινητό του

18/08/2020
από
κακοποίηση, ομοφοβία, ενδοοικογενειακή βία, Grindr
Έγδυσε και μαστίγωσε τον γιο του επειδή είχε Grindr στο κινητό του

Κακοποιητικός πατέρα έγδυσε και μαστίγωσε τον έφηβο γιο του, όταν ανακάλυψε ότι είχε φωτογραφία αγοριών και χρησιμοποιούσε το Grindr.

Ένας πατέρας σε μια πόλη της νότιας Αγγλίας έγδυσε και μαστίγωσε είκοσι φορές τον 15χρονο γιο του μ’ ένα χοντρό καλώδιο.

Το δικαστήριο στο Πλίμουθ άκουσε, ότι ο πατέρας ξεκίνησε μια βίαιη επίδειξη κυριαρχίας, εναντίον του ίδιου του παιδιού του. Χτύπησε τον γιο του είκοσι φορές, ενώ τον αποκαλούσε γκέι και «γυναίκα» , επειδή είχε χρησιμοποιήσει μία κουήρ dating εφαρμογή.

Ο 40χρονος άντρας δεν κατονομάζεται για να προστατευτεί η ταυτότητα του γιου του. Ανάγκασε τον γιο του να μείνει με τα εσώρουχά του, σύμφωνα με το PlymouthLive. Η ιστορία, δυστυχώς, λήγει με τον νεαρό να φεύγει από το σπίτι και να ξεσπά με νευρικό κλονισμό στο σχολείο.

Οι ανώτεροι δικηγόροι σχολίασαν ότι ο γιος πιθανότατα δε θα υποφέρει μόνο από σωματικές ουλές λόγω της επίθεσης, αλλά και μακροχρόνιο ψυχολογικό τραύμα.

Ο πατέρας έγινε βίαιος, όταν είδε ότι ο γιος του είχε το Grindr στο κινητό του

Ο πατέρας προσέβαλε τον γιο του με σωρία ομοφοβικών και τρανσφοβικών σχολίων, ενώ τον χτυπούσε ταυτόχρονα. Ο νομικός σύμβουλος του πατέρα προσπάθησε να υποστηρίξει ότι η επίθεση δεν οφείλεται σε εχθρότητα απέναντι στη σεξουαλικότητα του παιδιού.

Όμως, ο δικαστής είπε στον κατηγορούμενο:

«Τον ρωτήσατε για φωτογραφίες πολλών αγοριών στο τηλέφωνό του. Και του φωνάζατε «Είσαι γκέι» και «Είσαι γυναίκα» .

«Φωνάξατε: «Τι είναι αυτό ανάμεσα στα πόδια σου;»

«Τον χτυπήσατε ξανά και ξανά, περίπου 20 φορές, με το καλώδιο της τηλεόρασης. Του προκαλέσατε «ανυπόφορο πόνο» , όπως μας είπε.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μέρος του λόγου που θυμώσατε είναι ότι είδατε υλικό, που σας έκανε να νομίζετε ότι ήταν αμφιφυλόφιλος» .

«Ο γιος θα υποστεί αναπόφευκτα κάποιες ψυχολογικές συνέπειες» , επισήμανε ο ανώτερος δικηγόρος.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι ο πατέρας ζήτησε να δανειστεί το κινητό του γιου του, είδε το Grindr και τις φωτογραφίες, γεγονός που του προκάλεσαν τον κατακλυσμό βίας. Στρίμωξε τον έφηβο, ο οποίος στη συνέχεια έφυγε, για να δει έναν φίλο του, το ίδιο βράδυ.

Όμως, ο πατέρας δεν είχε ξεθυμάνει το μίσος του

Το επόμενο πρωί, ο πατέρας, για ακόμη μία φορά, τα έβαλε με τον γιο του. Τον κατακεραύνωσε με σχόλια, πριν τον αναγκάσει να βγάλει τις πιτζάμες του. Τουρτουρίζοντας, αφού είχε μείνει μόνο με τα εσώρουχα και τις κάλτσες του, ο γιος ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα του. Τον χτύπησε πολλές φορές στο σώμα, ενώ το χέρι του έφηβου άνοιξε από τα χτυπήματα, σύμφωνα με την εισαγγελέα Francesca Whebell.

«Ενώ ξυλοκοπούσε τον γιο του, ο κατηγορούμενος συνέχιζε να κάνει ερωτήσεις στον γιο του» , είπε η , Whebell. Σημείωσε ακόμη ότι η επίθεση του πατέρα παρακίνησε τον έφηβο «να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά του» .

Ο γιος κατάφερε να δραπετεύσει, όταν ζήτησε νερό. Αντ’ αυτού, άρπαξε τη σχολική του στολή και έφυγε, αλλάζοντας τα ρούχα του πριν από το μάθημα.

Ο εναγόμενος παραδέχθηκε ότι είναι ένοχος για πρόκληση σωματικής βλάβης στις 30 Σεπτεμβρίου του 2019.

Ο πλημμελειοδίκης Pilgerstorfer QC είπε: «Με βάση τις φωτογραφίες, είναι πιθανό να μείνει κάποια ουλή στο χέρι του και θα υποστεί αναπόφευκτα κάποιες ψυχολογικές συνέπειες» .




Δες και αυτό!