Οκτώ ΛΟΑΤΚΙ+ μαύρες γυναίκες που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τη DeGeneres

11/08/2020
από

“Ως κουήρ γυναίκα που μεγάλωσα στα τέλη της δεκαετίας του 2000, μπορώ να διαβεβαιώσω για τον αντίκτυπο που είχε η Ellen DeGeneres στη ζωή μου” αναφέρει η Becca Damante στο taggmagazine.

“H DeGeneres ήταν η πρώτη λεσβία που συνάντησα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι θα μπορούσα να ζήσω τη ζωή μου ως μια ανοιχτά κουήρ γυναίκα. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες, αρκετές ειδήσεις ανέφεραν ότι η ίδια χρησιμοποιούσε αρκετά «τοξικό λόγο στο εργασιακό της περιβάλλον» που περιλάμβανε φυλετικές μικροεπιθέσεις, καθώς και σεξουαλικό παράπτωμα και παρενόχληση προς το προσωπικό της. Αν αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αληθινοί, η WarnerMedia μπορεί και χρειάζεται να αντικαταστήσει τον DeGeneres με μία κουήρ μαύρη γυναίκα.”

 


1. Raven Symoné

Παρόλο που μπορεί να θυμάστε τη Raven Symoné από το Disney Channel και το That’s So Raven, η Symoné ήταν, επίσης, συνδιοργανώτρια στο ημερήσιο talk show του ABC, The View και ήταν απολύτως φανταστική.


2. Οι Ballroom Queens από το Pose

Οι τρανς πρωταγωνίστριες του Pose Dominique Jackson, Indya Moore, MJ Rodgriguez, Angelica Ross και Hailie Sahar. Ενώ κάθε ένα από αυτά τα άτομα θα μπορούσε να αντικαταστήσει την Ellen από μόνη της, πόσο εκπληκτικό θα ήταν να κάθονται όλες μαζί σε ένα πάνελ για να συζητήσουν τα τρέχοντα θέματα και τη μόδα!


3. Wanda Sykes

Mandatory Credit: Photo by Peter Barreras/Variety/REX/Shutterstock

Με καταγωγή από το D.C.-Maryland-Virginia (DMV) και αποδέκτρια του βραβείου Stephen F. Kolzak του GLAAD, η Wanda Sykes είναι απόλυτα ταιριαστή για την αντικατάσταση της DeGeneres. Κι ενώ η Sykes είναι γοητευτική και αστεία, έχει επίσης θέσει τις προτεραιότητές της με σαφήνεια, καθώς είναι ενεργή εθελόντρια για προγράμματα εγγραφής ψηφοφόρων από το 2012.


4. Laverne Cox

Η πιο γνωστή για το ρόλο της ως Sophia Burset στη σειρά του Netflix Orange is the New Black, η τρανς ηθοποιός Laverne Cox ήταν πάντα άτομο που μιλούσε ανοιχτά για ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης, είτε πρόκειται για την προσπάθεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου να νομιμοποιήσει τις διακρίσεις σε βάρος των LGBTQ ατόμων στην απασχόληση είτε για τη σημασία της εκπροσώπησης των τρανς ατόμων τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Και είναι ήδη παρουσιάστρια στο Lifetime’s Glam Masters.


5. Eboné Bell

Η ιδρύτρια του περιοδικού Tagg Eboné Bell, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως «παράνομο παιδί της Oprah και της Ellen» , θα έκανε μια καταπληκτική αντικατάσταση της DeGeneres.


6. Samira Wiley

Πρωταγωνίστρια στο Orange is the New Black και στο The Handmaid’s Tale, η Samira Wiley ήταν πάντα ειλικρινής στην υποστήριξή της για τα νεαρά LGBTQ άτομα. Όταν αποδέχθηκε το βραβείο Vito Russo από το GLAAD το 2018, είπε στη νεολαία LGBTQ: “Είστε αξιαγάπητα!”


7. Roxane Gay

Η Roxane Gay θα μπορούσε να αντικαταστήσει την DeGeneres, καθώς παρέχει ένα επίπεδο πολιτικής και κοινωνικής συνείδησης, που δεν έχει η DeGeneres. Η Gay είναι εξαιρετική για ένα περιβάλλον εκπομπής και, επίσης, μέχρι και το επώνυμό της είναι κυριολεκτικά GAY.


8. Britanni Nichols

Η κωμικός, συγγραφέας και ηθοποιός Britanni Nichols είναι πιο γνωστή για τη μαύρη κωμωδία της, Suicide Kale, στην οποία έγραψε, παρήγαγε και πρωταγωνίστησε. Η Nichols είναι, επίσης, συγγραφέας στο A Black Lady Sketch Show του HBO και είναι εξαιρετικά δραστήρια στα κοινωνικά μέσα, όπου ενθαρρύνει τον κόσμο να κάνει ουσιαστικές ενέργειες για να υποστηρίξει την κοινότητα των μαύρων ατόμων και να αγωνιστούν ενάντια στην αστυνομική βία του Λος Άντζελες.




Δες και αυτό!