Η Katy Perry υπερασπίστηκε την Ellen DeGeneres για προφανείς λόγους

05/08/2020
από

Η Katy Perry δέχτηκε έντονη κριτική μέσω των social media από το κοινό που την ακολουθεί, εξαιτίας της υποστήριξή της στην Ellen DeGeneres, για τις τοξικές συνθήκες εργασίας που επικρατούν στην εκπομπή της και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για ρατσισμό και εκφοβισμό.

Με δύο τουίρ χθες (Τρίτη 4 Αυγούστου), η Perry υπερασπίστηκε την DeGeneres:

«Το ξέρω ότι δεν μπορώ να μιλήσω για την εμπειρία κάποιου άλλου, εκτός από τη δική μου, αλλά θέλω να αναγνωρίσω, ότι εγώ μόνο θετικές εντυπώσεις είχα από τον χρόνο μου, με την Ellen στο The Ellen Show. Νομίζω ότι όλοι έχουμε παρακολουθήσει τον φωτεινό και συνεχή αγώνα για την ισότητα που έχει φέρει στον κόσμο μέσω της πλατφόρμας της εδώ και δεκαετίες. Σου στέλνω την αγάπη μου και μια αγκαλιά, φίλη Ellen.» 


Έκτοτε, το κοινό πήρε φωτιά. Πολλά άτομα προσπάθησαν να υπενθυμίσουν στην Perry ότι εκείνη, μια πλούσια, λευκή, διάσημη προσωπικότητα, αναμφίβολα θα έχει διαφορετική εμπειρία από τους μαύρους υπαλλήλους που καταγγέλλουν την Ellen.

Πράγματι, τα λόγια της Perry τόνισαν ακόμη περισσότερα στα άτομα που αγαπούν και θαυμάζουν την Ellen το μέγεθος του τυφώνα που τους έσκασε με αυτά τα δυσάρεστα νέα για ένα άτομο που υπήρξε πρότυπο για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα εδώ και τόσο καιρό.

Η εποχή που η DeGeneres πρωτοστατούσε στα πρωτοσέλιδα λόγω της παραδειγματικής συμπεριφοράς της, τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται να έχει αρχίσει να αλλάζει. Οι κατηγορίες ρατσισμού, εκφοβισμού και το ότι η DeGeneres φαίνεται να «κλείνει τα μάτια» στην ανεξέλεγκτη σεξουαλική κακή συμπεριφορά από ανώτερους υπαλλήλους της.




Δες και αυτό!