Έξι σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει μόνο για σεξ

28/07/2020

Τα περισσότερα άτομα από εμάς έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση που μιλάμε με κάποιο άτομο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλει από εμάς.

Μίλα μας Βίρνα! Τι ακριβώς θέλεις από εμένα; Με θέλεις μόνο για καυτό, αισθησιακό γεμάτο πάθος σεξ; Ή όπως λέει το άσμα το Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, θες να κάνουμε σχέση;

Αν είσαι και εσύ σε αυτή την κατηγορία, ελπίζουμε τα 6 παρακάτω σημάδια να σου δώσουν την απάντηση που ζητάς.

Απαντάει περίεργα όταν λες ότι “του/της λείπεις” ή ότι “του/της αρέσεις”

Ανοίγεις σιγά σιγά τα εσώψυχά σου για να πέσεις πάνω σε ένα τοίχο. Ειδικά όταν του λες ότι “του/της λείπεις” ή ότι “του/της αρέσεις”. Βλέπεις ότι σκαλώνει και δεν ξέρει τι να απαντήσει ή ακόμα χειρότερο απαντάει κάτι άσχετο, αντί να ανταποκριθεί στα ψιχουλάκια που του ρίχνεις. Ακόμα χειρότερο είναι όταν ανταποκριθεί και δεις ότι δεν θα πάρει ποτέ την πρωτοβουλία να το πει χωρίς να του το πεις εσύ αρχικά. Μην μας δουλεύεις! Σε έχουμε μάθει πλέον!

Δεν θα σου προτείνει ποτέ να κάνετε κάτι

Όλο στέλνεις, στέλνεις… Βρε πάμε για παγωτό; Βρε να σε κεράσω μια σουμάδα; Βρε πάμε ένα σινεμά να δούμε το Sex and the city 6 (δεν ξέρω καν πόσα έχουν βγει); Και οκ, καμια φορά ανταποκρίνεται και βγαίνετε, αλλά τον/την βλέπεις ότι δεν θα κάνει ποτέ κίνηση να σου προτείνει να κάνετε κάτι, εκτός και αν…

Σου στέλνει μόνο για να βρεθείτε για σεξ

Τι με πέρασες εμένα, ότι είμαι εδώ μόνο και μόνο για να σου κάθομαι; Μπορεί και ναι, αλλά στείλε βρε αχαΐρευτε και εσύ ένα μήνυμα να κάνουμε και τίποτα άλλο. Όλο μου στέλνεις μόνο για να βρεθούμε να κάνουμε φίκι φίκι. (Η πρόταση για σουμάδα ακόμα ισχύει btw…)

Δεν σε συστήνει στους φίλους του/της

Όταν γνωρίζεις κάποιον και βγαίνετε μετά από ένα σημείο θέλεις να τον/την γνωρίσεις στους φίλους σου, λογικό δεν είναι; Θέλω να μου πει ο φίλος μου την γνώμη του για εσένα. Εσύ βρε γιατί δεν με γνωρίζεις πουθενά; Δεν κατάλαβα, δε θεωρείς ότι είμαι άξιο άτομο να τους γνωρίσω; Εσύ χάνεις!

Δεν πάτε πουθενά έξω δημόσια

Θέλω να ντυθώ να βάλω τα καλά μου, να πάμε έναν καφέ, για μια σουμάδα, να χορέψουμε σε ένα Night Club Tropicana βρε αδερφέ. Αλλά όχι… Aς κάτσουμε μέσα να παραγγείλουμε, να δούμε καμιά ταινία, να κάνουμε σεξ. Όχι ότι είναι κακό, αλλά φαίνεται βρε παιδί μου ότι δεν είμαστε στην ίδια σελίδα.

Δεν κάνει σχέδια μαζί σου

“Πάμε μια παραλία το άλλο ΣΚ;”, τον ρωτάς. “Δεν ξέρω, θα το δούμε”, σου απαντάει. Τώρα δεν θα έπρεπε κανονικά να γίνω Βουγιουκλάκη, να πάρω το μονό μου το στρώμα και να αράξω στην θάλασσα μόνος/η μου χαλβαδιάζοντας άλλα άτομα στην παραλία; Και σιγά το πρόγραμμα που έχεις που δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Πόσες φορές πρέπει να σε ρωτήσω για να μου απαντήσεις δηλαδή και να κανονίσουμε μια μέρα να κάνουμε κάτι;

ΥΓ: Δεν ξέρω τι είναι η σουμάδα, ποτέ μου δεν είχα σουμάδα και αν ήθελα να έχω σουμάδα θα είχα σουμάδα, γιατί είμαι τι; Sickening!

 




Δες και αυτό!