Τον σκότωσε επειδή ένιωθε άβολα που τον φλέρταρε

22/07/2020

Έναν 58χρονο απόστρατο πυροσβέστη από το Memphis πυροβόλησε σε ένα πάρκο την προηγούμενη Τετάρτη ένας άντρας, ο οποίος παραδέχτηκε ότι τον σκότωσε επειδή τον έκανε να αισθάνεται “άβολα” που του την έπεφτε.

Ο Carlton Wells, 23, και η κοπέλα του Danielle Mack, 39, συνελήφθησαν από την αστυνομία του Memphis την Παρασκευή για τον θάνατο του Mack Bond. Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, ο Wells παραδέχτηκε την δολοφονία λέγοντας ότι έφταιγε ο Bolt που του την έπεσε σε δημόσιο χώρο.

Ο Wells είπε στην αστυνομία ότι αυτός και η Mack άραζαν σε ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο στο Kennedy Park στο Memphis, το οποίο είναι γνωστή gay cruising περιοχή.

Δήλωσε ότι ο Bond πλησίασε αυτόν και την κοπέλα του και τους την έπεσε, κάτι το οποίο έκανε τον Wells να αισθανθεί άβολα. Ομολόγησε ότι έβγαλε έξω το όπλο του και πυροβόλησε το Bond αρκετές φορές.

Ο Wells και η Mack φύγαν από τον τόπο του εγκλήματος οδηγώντας και άφησαν τον Bond να πεθάνει. Δύο μέρες αργότερα συνελήφθησαν.

Τον Wells τον βαραίνουν οι κατηγορίες για φόνο δευτέρου βαθμού και κατοχή όπλου, ενώ η Mack κατηγορήθηκε για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων καθώς γύρισε το αμάξι πίσω στο κατάστημα που το νοίκιασε λέγοντας ότι έχει πρόβλημα με την εξάτμιση, προκειμένου να το ανταλλάξει με κάποιο άλλο.

Η επικεφαλής του πυροσβεστικού σώματος του Memphis δήλωσε: “Το πυροσβεστικό σώμα του Memphis θλίβεται από την ξαφνική είδηση του θανάτου του πυροσβέστη Mack C. Bond”.

“Ο Mack υπηρέτησε πιστά σαν μέλος του τμήματος για πάνω από 21 χρόνια και ήταν ένα αξιότιμο μέλος της οικογένειας μας στο Πυροσβεστικό Σώμα του Memphis. Θα μας λείψει. Εκφράζουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους του και στους αδερφούς του και αδερφές του στο Πυροσβεστικό Σώμα του Memphis. RIP Mack Bond”.

Το Gay Panic Defense είναι όταν ένα κατηγορούμενο άτομο για επίθεση ή δολοφονία δηλώνει ότι έδρασε σε μια στιγμή προσωρινής “τρέλας” όταν ένα άτομο του ίδιο φύλου κάνει κίνηση για ανεπιθύμητη σεξουαλική επαφή. Έντεκα πολιτείες έχουν καταργήσει το Gay Panic Defense, όχι όμως το Tennessee.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν ο Wells θα κάνει χρήση αυτής την νομοθεσία στο δικαστήριο.




Δες και αυτό!