Η Modus Vivendi και το ημερολόγιο Greeks Come True ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας αισθησιακές εικόνες υψηλής αισθητικής.

Κάθε χρόνο το ημερολόγιο κυκλοφορεί με φωτογραφίες με άνδρες και αθλητές από την Ελλάδα.

Φέτος, η γνωστή εταιρεία εσωρούχων συνεργάζεται με τους δημιουργούς του ημερολογίου και τον φωτογράφο Yiorgos Κaplanidis, προσφέροντάς μας μια γεύση για το “πώς ήταν η ζωή σε μια βίλα (γεμάτη με σέξι Έλληνες) στη δεκαετία του 70′”; 

Τα εσώρουχα, μαγιό είναι φυσικά της Modus Vinendi (white σειρά).

Φυσικά, πέρα από τις φωτογραφίες, υπάρχει και το backstage υλικό της ταινίας.

Μπορείτε να βρείτε τη συλλογή αποκλειστικά στο eshop της Modus Vivendi. Κέρδισε έκπτωση 15% με τις αγορές σου στο e-modusvivendi.com βάζοντας τον κωδικό AV15.

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!