Μία ιστορία αγάπης δημοσιεύτηκε στο Humans of Bombay δύο γυναικών με αφορμή τον μήνα υπερηφάνειας.

Διαβάστε την!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Humans of Bombay (@officialhumansofbombay) στις

“Δεν ξέρω τι ήταν, αλλά μετά το πρώτο μου ραντεβού με την Aveena, ένα μικρό κομμάτι μου ξεφύσηξε με ανακούφιση και είπε, «Α, να την. Τη βρήκες.»

Καθώς προχωρήσαμε σε περισσότερα ραντεβού, συνειδητοποίησα ότι πραγματικά την ερωτεύτηκα. Έτσι, ένα μήνα αργότερα, της έδωσα μια κάρτα που έγραφε: «Θα γίνεις η κοπέλα μου;» Κι έτσι ξεκίνησε η ιστορία του «εμάς» !

Ανακαλύψαμε από νωρίς την κοινή μας αγάπη για τα ταξίδια και πήγαμε στο πρώτο μας ταξίδι σε ένα θέρετρο στην Ουάσιγκτον. Αυτό είναι το ταξίδι, όπου της είπα για πρώτη φορά ότι την αγαπώ! Περάσαμε τον επόμενο χρόνο ταξιδεύοντας και γνωριστήκαμε καλύτερα.
Στον ενάμιση χρόνο σχέσης, με πήγε στο πάρκο που κάναμε τα πιο αγαπημένα μας ραντεβού κι εκεί υπήρχε ένας κύκλος με φώτα και μέσα στη βροχή, μου διάβασε ένα κάτι που είχε γράψει για τη σχέση μας.

Τότε κατέβηκε στο ένα γόνατο και μου ζήτησε να την παντρευτώ. Πετούσα πάνω από το φεγγάρι – ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!
Δύο ημέρες αργότερα, έκανε coming out στην οικογένειά της. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, η οικογένειά της δεν μας έχει δεχτεί. Μέσα από όλο τον προγραμματισμό του γάμου και τη σύζευξη της οικογένειας, προσπάθησαν να μας διαλύσουν. Είπαν στην Aveena ότι είχε αμαρτήσει και έπρεπε να το τελειώσει για να είναι ακόμα μέλος της οικογένειας.
Αλλά ξέραμε ότι ήμασταν εμείς ή τίποτα. Έτσι, προχωρήσαμε και παντρευτήκαμε λίγους μήνες αργότερα. Ήταν μια γιορτή ινδικής και δυτικής κουλτούρας η Aveena  φορούσε  lehenga κι εγώ φόρεσα ένα λευκό φόρεμα!


Έχουν περάσει 8 μήνες από την ημέρα του γάμου μας. Η οικογένεια της Aveena δεν έχει ακόμα ρωτήσει για το γάμο ή τις φωτογραφίες, ούτε καν μας έχει συγχαίρει. Μακάρι να τους γνώριζα, αλλά προσπαθούμε να συμφιλιωθούμε με αυτό. Ζούμε μόνο τη δική μας ζωή τώρα, στο μικρό μας σπίτι στο Σιάτλ. Σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα κουτάβι και ελπίζουμε να έχουμε και παιδιά σύντομα!

Ηλιοβασίλεμα, πολύωρες συνομιλίες, βραδιές παγωτού, περιπέτειες μαγειρικής, τυχαίες εκρήξεις «Ας κάνουμε ένα διάλειμμα από τη δουλειά και το χορό» , γράφουμε σημειώματα η μία στην άλλη, περνάμε πρωινά με ζεστό καφέ μαζί της – αυτά είναι μόνο μερικά πράγματα που μας κάνουν να είμαστε εμείς. Αυτή είναι η ιδέα μου για το “για πάντα” – να γερνάω μαζί της, με περισσότερα από απλώς… αυτό.”