Μια χορωδία μέσα από τα σπίτια της των μελών του Boston Gay Men’s Chorus τραγουδά Born This Way της Lady Gaga αφιερωμένο σε όλα τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα όλων των ηλικιών που αγωνίζονται για να αισθάνονται συνδεδεμένα εν μέσω της πανδημίας COVID-19.

Το δυνατό μήνυμα της γκέι χορωδίας του Boston: “Born This Way”

Τα μέλη της χορωδίας ηχογράφησαν μεμονωμένα τα δικά τους κομμάτια του τραγουδιού από τα σπίτια τους χρησιμοποιώντας τα κινητά τους, και μετά επεξεργάστηκαν όλα μαζί τα αποσπάσματα, για να στείλουν ένα μήνυμα αγάπης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Αυτό είναι το μήνυμά μας στο τραγούδι προς τα νεαρά άτομα, που μόλις ξεκινούν το ταξίδι τους, καθώς και προς τα ηλικιωμένα που έχουν κάνει coming out εδώ και δεκαετίες, ότι σας αγαπάμε όπως ακριβώς είστε» , είπε ο μαέστρος Reuben M Ο Reynolds III.

«Ελπίζουμε ότι θα το παρακολουθήσετε, θα το ακούσετε και θα το χορέψετε στο σαλόνι σας, όπως έκαναν και τα παιδιά, όταν το ηχογράφησαν για εσάς!» 

Ανοίγοντας το βίντεο, ο Reynolds λέει: «Θα θέλαμε να σας προσφέρουμε λίγο Gaga σήμερα, για να πούμε ότι σας αγαπάμε, όπως ακριβώς είστε! Απολαύστε, είστε ασφαλείς, χαρείτε το!” 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το BGMC και στηρίξετε τη χορωδία, που κάνει τη διαφορά, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.bgmc.org 

Δείτε το!!