Ο Jim Parsons φοβόταν να πει ότι είναι γκέι όσο ήταν στο ‘Big Bang’

11/06/2020
από
"The Tam Turbulence" -- Pictured: Sheldon Cooper (Jim Parsons). When Sheldon won't tell anyone why he's never mentioned Tam (Robert Wu), his childhood best friend, Leonard takes matters into his own hands. Also, Bernadette and Penny take out Raj's fiancée, Anu (Rati Gupta), for dinner to get the skinny on her, on THE BIG BANG THEORY, Thursday, Oct. 11 (8:00-8:31 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Jerry O'Connell returns as Sheldon's brother, George. Photo: Michael Yarish/CBS ©2018 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

Ο Jim Parsons ήταν στην κορυφή του κόσμου. Αλλά, παρόλο που πρωταγωνίστησε, ως Sheldon Cooper, στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, Big Bang Theory, ποτέ δεν ένιωσε αρκετά άνετα, να μιλήσει δημόσια για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Πρόσφατα αποκάλυψε τον λόγο στο The Hollywood Reporter.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jim Parsons (@therealjimparsons) στις

«Φοβόμουν ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, εντός και εκτός εισαγωγικών, στη μεγάλη τηλεοπτική μας σειρά» , εξήγησε ο 47χρονος Parsons.

Ο Parsons ήταν 33 ετών, όταν το Big Bang Theory προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2007. Εκείνη την εποχή, ο ηθοποιός είχε μερικούς δευτερεύοντες ρόλους στην τηλεόραση, στο σινεμά, και Off-Broadway, αλλά ήταν ίσως πιο γνωστός, για την απεικόνιση του ως άντρας που μεγάλωσε από λύκους σε ένα τηλεοπτικό ξεκαρδιστικό Quiznos commercial του 2003.

Τα πράγματα ήταν διαφορετικά τότε για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, και παρόλο που η κοινωνία ήταν σίγουρα πιο ανεκτική από ό,τι στο παρελθόν, ο Parsons υπενθυμίζει ότι δεν ήταν «ούτε κατά διάνοια κοντά στην εποχή που βρισκόμαστε τώρα, στο βαθμό που να μπορεί να πει κάποιο άτομο άνετα ότι είναι γκέι» .

Σε απάντηση, ποτέ δεν αρνήθηκε ότι ήταν γκέι, αλλά δε μιλούσε δημόσια γι’ αυτό.

«Λοιπόν, φοβόμουν» , ομολόγησε.

“Δε φοβόμουν να χάσω τη δουλειά μου. Και δε φοβόμουν σε σημείο που να αρνούμαι τη σεξουαλικότητά μου. Αλλά, φοβόμουν αρκετά, ώστε να γίνει αποστολή μου, το να μη μιλάω γι’ αυτό.” 

Τελικά, έκανε coming out κατά τη διάρκεια συνέντευξής του το 2012, με τον Patrick Healy από τους New York Times. Ο Parsons έπαιζε τον Harvey στο “The Normal Heart” στο Broadway εκείνη την εποχή. «Δε μπορώ να θυμηθώ την ακριβή ερώτηση, αλλά ρώτησε κάτι που είχε ως αποτέλεσμα: «Είχε περισσότερο νόημα να είσαι μέρος του “The Normal Heart” ως ομοφυλόφιλος;» θυμάται, και «Είπα ναι. Θυμάμαι να φεύγω από εκεί, κάπως, σα να είχα βγάλει τα πάντα στη φόρα. Θυμάμαι ότι ήταν ποιητικά τέλειο.” 

https://avmag.gr/113755/o-tzim-parsons-dimioyrgei-seira-ntokimanter-gia-tin-loatk-istoria/




Δες και αυτό!