Για 13 χρόνια έλεγαν στον κόσμο ότι είναι ξαδέρφια για να μπορούν να ζουν στο ίδιο σπίτι

02/06/2020
από

Ο Apurva Asrani είναι ένας βραβευμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης που ζει στην Ινδία. Πρόσφατα, μοιράστηκε στο Twitter τη χαρά του για το σπίτι που αγόρασε με τον σύντροφό του.

Στην ανάρτησή του διηγήθηκε επίσης και τα όσα πέρασε τα τελευταία 13 χρόνια, ώστε να μπορεί να συζεί με τον άνθρωπο που αγαπά.

“Για 13 χρόνια λέγαμε στον κόσμο ότι είμαστε ξαδέρφια για να μπορούμε να ζούμε στον ίδιο σπίτι”, έγραψε χαρακτηριστικά. “Μας έλεγαν ότι πρέπει να έχουμε τις κουρτίνες συνέχεια κλειστές, ώστε οι γείτονες να μην καταλάβουν τι είμαστε. Πρόσφατα αγοράσαμε το δικό μας σπίτι. Τώρα οικειοθελώς λέμε στους γείτονες ότι είμαστε σύντροφοι…”

Η ανάρτηση συνοδευόταν και από μια φωτογραφία του Asrani με τον σύντροφό του, Siddhant Pillai.

Σε ένα επόμενο tweet ο Asrani ανέβασε μια φωτογραφία για να δείξει πως δεν χρειάζεται πια κουρτίνες.

Οι αναρτήσεις του αυτές έγιναν γρήγορα viral στην Ινδία.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Times of India, σχολίασε την κίνησή του αυτή.

“Πάντα προσπαθούσα να στρέψω την προσοχή στη ΛΟΑΤ+ κοινότητα. Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που έκανα την ταινία Satya. Εκείνα τα χρόνια, είχα συνειδητοποιήσει πως οι άνθρωποι σε κρίνουν γρήγορα, ανεξάρτητα από τη δουλειά κάνεις. Σε κρίνουν για τις προσωπικές σου επιλογές. Αφού έγραψα το Aligarh (2015), αποφάσισα να μιλήσω ανοιχτά για την κοινότητα, τα θέματά της, τους φόβους της. 

Έκτοτε, έκανε συνεχείς προσπάθειες για κανονικοποιήσω τα πράγματα για ζευγάρια και άτομα, όπως εγώ και o Sid…”.

“Σήμερα έχουμε τις ευλογίες από τις οικογένειές μας. Θέλαμε να μοιραστούμε τη χαρά του να έχεις έναν δικό σου χώρο. Αγοράσαμε το σπίτι πριν την καραντίνα και πιστέψαμε πως θα μπορούσε να εμπνεύσει περισσότερα άτομα να αποδεχτούν, να μάθουν και να αγκαλιάσουν πράγματα χωρίς να τα κρίνουν”.



Δες και αυτό!