DIVA: Η Lucy Spraggan αγκαλιάζει την αυθεντικότητα

26/06/2023
από
Lucy Spraggan
Lucy Spraggan
Το ταξίδι της Lucy Spraggan είναι ένα ταξίδι για το οποίο μπορεί να έχετε ξανακούσει – ξεκίνησε από το The X Factor, αλλά έπρεπε να εγκαταλείψει το σόου, λόγω προβλημάτων υγείας. Είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη Βρετανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός που κυκλοφορεί πάντα υπέροχα κομμάτια για το κοινό της (που αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από LGBTQIA άτομα).

Έχει έξι στούντιο άλμπουμ και το πιο πρόσφατο που ονομάζεται “Balance”, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου, και θα είναι το έβδομο. Μάλιστα, στις 20 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της, οπότε θα μάθουμε την ιστορία της Lucy με τα δικά της λόγια.

Ακολουθεί το μουσικό βίντεο για το τελευταίο της σινγκλ, Empire:

Η Lucy…

Για τα απομνημονεύματά της
«Πρέπει να μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με τον εαυτό σου για να γράψεις οποιαδήποτε λογοτεχνία, για να είμαι ειλικρινής. Γράφω ημερολόγιο κάθε πρωί όταν ξυπνάω».

Τέσσερα χρόνια νηφάλια
«Το να βρίσκομαι στον δρόμο και να κοιτάζω έξω και να βλέπω τους πάντες και να νιώθω ότι είμαι πραγματικά εδώ και να είμαι πραγματικά παρούσα, είναι ασυναγώνιστο».

Αγκαλιάζοντας την αυθεντικότητα
«Έχω μιλήσει πολύ για το ότι είμαι ο αυθεντικός εαυτός μου. Και έτσι, όπως και να φαίνεται σε κάποιον, είσαι εσύ ο αυθεντικός εαυτός σου. Έτσι, έχουμε πολύ περισσότερους αυθεντικούς εαυτούς που έρχονται στο σόου και το λατρεύω».

Για να διαβάσετε την πλήρη συνέντευξη από την Nic Crosara, με φωτογραφίες από τον Adam Brazier αποκτήστε ένα αντίγραφο του τεύχους Ιουλίου του περιοδικού DIVA εδώ: divadirect.info/diva-july-2023/.




Δες και αυτό!