Για ποιο λόγο έφυγε η Ruby Rose από τη σειρά Batwoman;

27/05/2020
από

Ο κόσμος του Arrowverse διαταράχθηκε, όταν κυκλοφόρησαν τα νέα, ότι η ηθοποιός Ruby Rose δε θα ξαναπαίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της λεσβίας υπερηρωίδας, Kate Kane, στην προσεχή δεύτερη σεζόν του The CW’s Batwoman. Σήμερα, φαίνεται ότι έχουμε μια εικόνα για τους λόγους της απροσδόκητης αποχώρησής της.

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που ανέφερε η Variety, η ηθοποιός ήταν «δυσαρεστημένη με τις πολλές ώρες που απαιτούσαν τα γυρίσματα από την ίδια ως πρωταγωνίστρια της σειράς, πράγμα που οδήγησε σε τριβή στο σετ. Έτσι, αποφασίστηκε από την ίδια και από το δίκτυο και το στούντιο, Warner Bros. Television, ότι θα χώριζαν τους δρόμους τους.” 

Η Variety αναφέρει, επίσης, ότι παρόλο που η Rose έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εκτάκτως το περασμένο φθινόπωρο, εμπιστευτική πηγή επιβεβαίωσε ότι η αποχώρησή της από το Batwoman δεν είχε καμία σχέση με σωματικούς τραυματισμούς, ή θέματα υγείας.

Οι φαν της σειράς πήραμε τα νέα κατάκαρδα η αλήθεια είναι…

Δεν ξέρουμε ακόμη ποια θα αντικαταστήσει την Rose τον ρόλο, αλλά ένα είναι σίγουρο, ότι η νέα αντικαταστάτρια έχει να καλύψει ένα μεγάλο κενό.

Το Batwoman έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στο The CW το φθινόπωρο του 2019 και ήταν πρωτοποριακή, ως η πρώτη τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνίστρια μία λεσβία υπερηρωίδα. Η σειρά είναι σε παραγωγή από την Love, σε σκηνοθεσία Greg Berlanti και είναι η πέμπτη σειρά του DCTVU στο The CW, που θεωρείται μέρος του Arrowverse.

Η ομόφυλη σχέση της Batwoman στη σειρά θα «κανονικοποιηθεί» 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!