Η σειρά “DuckTales” μάς συστήνει το πρώτο της ομόφυλο ζευγάρι

07/04/2020

Το είχαμε αγαπήσει τότε, το αγαπάμε και τώρα. 

Το “DuckTales” ζει το reboot του και αυτή τη φορά έχει και ένα ομόφυλο ζευγάρι. Πρόκειται για του δύο μπαμπάδες της Violet, της φίλης του Huey, του Dewey και του Louie.

Στο επεισόδιο “Challenge of the Senior Junior Woodchucks”, βλέπουμε τους μπαμπάδες της Violet να υποδέχονται στην οικογένεια τους και της φίλη της Lena.

“Όπως με όλους τους χαρακτήρες μας, κάναμε αρκετές συζητήσεις σχετικά με το ποια είναι η Violet και ποιο είναι το background της και καταλήξαμε σ΄αυτή την εκδοχή με τους δύο ενθουσιώδεις και εξαιρετικά υποστηρικτικούς μπαμπάδες, που αγαπούν που είναι μπαμπάδες“, δήλωσε ένας από τους συγγραφείς και παραγωγός της σειράς, Frank Angones.

https://twitter.com/i/status/1246374664299053056

“Έχουμε κάποιες ιδέες ακόμη σε σχέση με τα ΛΟΑΤ+ ζητήματα. Αλλά πάντα υπάρχει η δυνατότητα για περισσότερα”.

Αρκετοί ήταν αυτοί που το σχολίασαν θετικά στα social media.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!