Pornhub: 50.000 μάσκες και δωρεάν premium συνδρομή παγκοσμίως

26/03/2020
από
50.000 μPornhub: 50.000 μάσκες και δωρεάν premium συνδρομή παγκοσμίωςάσκες και δωρεάν premium συνδρομή για όλον τον κόσμο
Pornhub: 50.000 μάσκες και δωρεάν premium συνδρομή παγκοσμίως

Το Pornhub ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει 50.000 μάσκες στη Νέα Υόρκη για τους εργαζόμενους που τις χρειάζονται, ώστε να συνεχίσουν να πηγαίνουν στη δουλειά τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pornhub (@pornhub) στις

Η NYC έχει τρομερή μεγάλη ανάγκη εξοπλισμού, καθώς ο αριθμός των ατόμων, που έχουν κορονοϊό στην πόλη, συνεχίζει να ανεβαίνει, και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα, όσον αφορά την παροχή βοήθειας, ενώ οι άνθρωποι έχουν ξεκινήσει να ράβουν μόνοι τους μάσκες για τα νοσοκομεία, ωστόσο, και πάλι δεν επαρκούν. Έλλειψη σημειώνεται ειδικά στις χειρουργικές μάσκες.

Έτσι, το Pornhub δώρισε 20.000 μάσκες στο νοσοκομείο Mount Sinai South Nassau του Long Island, 15.000 στο εργατικό σωματείο των παραϊατρικών εργασιών της Νέας Υόρκης, στους ιατρούς των έκτακτων περιστατικών, στους επιθεωρητές πυρκαγιάς, και άλλες 15.000 στην Uniformed Firefighters Association Local 94. Επίσης, δώρισαν περίπου 54.000 δολάρια για να βοηθήσουν να αποκτήσουν μάσκες και άλλο εξοπλισμό, όσες υπηρεσίες το έχουν ανάγκη στη Γερμανία, στην Ιταλία και στην Ισπανία.

Σύμφωνα με τη New York Post, το Pornhub, επίσης, προχώρησε με περικοπή των πωλήσεων των βίντεό τους τον Απρίλιο, επιτρέποντας στα μοντέλα να πάρουν 20% περισσότερα από τη συνολική τιμή πώλησης και έδωσαν 25.000 δολάρια στο Sex Workers Outreach Project για να βοηθήσουν τα άτομα που εργάζονται στο σεξ, τώρα που χάνουν χρήματα εξαιτίας της επιδημίας του κορονοϊού.

Και! Και! Και! Αφού έδωσαν στην Ιταλία δωρεάν πρόσβαση premium για ένα μήνα, το Pornhub αποφάσισε να επεκτείνει αυτήν την προσφορά παγκοσμίως σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να παραμείνουν στο σπίτι και να απομονωθούν, ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την καμπύλη χαμηλά.




Δες και αυτό!