Η επόμενη σεζόν της She-Ra θα είναι κι η τελευταία

19/03/2020
από
Η επόμενη σεζόν της She-Ra θα είναι κι η τελευταία
Η επόμενη σεζόν της She-Ra θα είναι κι η τελευταία

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη και την αποκάλυψη της αφίσας στο Entertainment Weekly, η Noelle Stevenson είπε ότι η νέα 5η σεζόν της She-Ra, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα μέσα Μαΐου, θα είναι και η τελευταία, και ότι από την αρχή είχε δημιουργηθεί για 52 επεισόδια.

“Έχει γίνει ένα τόσο απίστευτο ταξίδι μέχρι τώρα. Νιώθω πολύ τυχερή, διότι γνωρίζαμε από την αρχή ποια ήταν η σειρά των επεισοδίων μας, έτσι ώστε να φτιάξουμε την ιστορία πολύ συγκεκριμένα, για το πόσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει.

Προοριζόταν να είναι 52 επεισόδια, και αυτή είναι μια πραγματική ευλογία για μία αφηγήτρια, επειδή σημαίνει ότι όλα συμβαίνουν, όταν πρόκειται να συμβούν.

Η ιστορία εξελίχθηκε σίγουρα κατά μήκος της πορείας, από τους ανθρώπους, που εργάστηκαν σε αυτό και ακολουθώντας τα ιστορικά νήματα, που φαίνονταν σωστά και όπου οι χαρακτήρες μας οδήγησαν.

Ξεκινήσαμε με ένα σχέδιο, εκτελέσαμε αυτό το σχέδιο, γι’ αυτό είναι πολύ ικανοποιητικό να το βλέπεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το πού πήγαμε με αυτή την ιστορία, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για τους ανθρώπους που θα τη δουν, ελπίζω ότι θα είναι τόσο ευτυχείς όσο είμαι κι εγώ” .

https://avmag.gr/113953/o-protos-non-binary-charaktiras-stin-she-ra-einai-gegonos/




Δες και αυτό!