Ένα ζευγάρι γκέι ανδρών πρωταγωνιστεί στην rom-com “Almost Love”

05/03/2020
από
Ένα ζευγάρι γκέι ανδρών πρωταγωνιστεί στην rom-com "Almost Love"
Ένα ζευγάρι γκέι ανδρών πρωταγωνιστεί στην rom-com "Almost Love"

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης, το ομόφυλο ζευγάρι που πρωταγωνιστεί στην ταινία προσπαθεί να καταλάβει ποιο είναι το επόμενο στάδιο της σχέσης τους, στην ρομαντική κομεντί (rom-com) Almost Love, που γράφει και σκηνοθετεί ο κουήρ δημιουργός Μάικ Ντόιλ  (Michael Doyle). Οι ηθοποιοί που ενσαρκώνουν το ζευγάρι είναι ο Σκοτ Έβανς (Scott Evans) και Ογκούστους Πριού (Augustus Prew).

Ένα ζευγάρι γκέι ανδρών πρωταγωνιστεί στην rom-com "Almost Love"
Ένα ζευγάρι γκέι ανδρών πρωταγωνιστεί στην rom-com “Almost Love”

“Δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλές ταινίες εκεί έξω, που ξεκινούν την αφήγηση από τα πέντε χρόνια σχέσης και μετά, αφήνοντας έξω όλες οι χαρούμενες λεπτομέρειες,” δήλωσε ο Έβανς στο NewNowNext. “Στο Almost Love, τα ζευγάρια βρίσκονται σ’ αυτό το σημείο, που αναρωτιούνται “Πρέπει να είμαστε μαζί;” Χάνει ο ένας τον άλλον μέσα στη σχέση, δεν μιλούν γι’ αυτό, κι απλά αισθάνονται όλο και πιο άνετα. Γίνονται συγκάτοικοι.” 

Επίσημη περιγραφή:

Μία ρομαντική κομεντί μίας ομάδας φίλων πορεύονται στην αγάπη, στη ζωή, και στις σχέσεις. Στην καρδιά της ιστορίας είναι ο Άνταμ (Σκοτ Έβανς), ένας ταλαντούχος ζωγράφος, ο οποίος εργάζεται για λογαριασμό μίας καλλιτέχνιδας, της Ravella Brewer (Πατρίσια Κλάρκσον). Ο ίδιος έχει σχέση με τον Μαρκλίν (Ογκούστους Πριού) εδώ και πέντε χρόνια. Δεν έχουν παιδιά, δεν είναι παντρεμένοι και σε αυτήν τη φάση είναι αντιμέτωποι με το ερώτημα “Αυτό είναι όλο;” Δεν έχουν επιχειρήσει να κάνουν συζήτηση για το κοινό τους μέλλον και το εάν αυτό θα περιλαμβάνει ένα παιδί. Ο κύκλος των φίλων τους παλεύει επίσης με το ίδιο ερώτημα με ποικίλους τρόπους. Η Ελίζαμπεθ (Κέιτ Γουόλς), η κολλητή του Άνταμ, μετά από 15 χρόνια γάμου ανακαλύπτει ότι ο άντρας της την απατάει διαδικτυακά με μία νεαρή κοπέλα. Η φίλη Κάμμυ (Μισέλ Μπουτυ) βγαίνει με τον Χένρυ (Κολίν Ντόννελλ), αλλά σχεδόν ποτέ έξω από το σπίτι, ενώ η φίλη Χέιλι (Ζόι Τσάο) προσπαθεί να καταλάβει, αν τα συναισθήματά της για τον Σκοτ (Κρίστοφερ Μ. Γκρέυ) είναι φιλικά, ή κάτι παραπάνω από φιλικά. Όλες/όλοι τα έχουν κάπως χαμένα, αλλά την ίδια στιγμή βλέπουν τα πράγματα αισιόδοξα, ανακαλύπτοντας καινούργιους τρόπους για να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν.

Το Almost Love έρχεται στους κινηματογράφους στις 3 Απριλίου του 2020.

Δείτε το τρέιλερ:

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!