Ανοιχτό κάλεσμα για το Thessaloniki Queer Arts Festival 2020

12/02/2020
Thessaloniki Queer Arts Festival

To Thessaloniki Queer Arts Festival (TQAF) είναι μια πρωτοβουλία που στοχεύει να μεταμορφώσει τις βαθιά ριζωμένες παρανοήσεις προς την LGBTQIA κοινότητα μέσω καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δράσεων.

Μέσω μιας σειράς διαδικτυακών παρεμβάσεων, το TQAF 2020 ελπίζει να προσφέρει την ευκαιρία σε υπο-εκπροσωπούμενους/ες καλλιτέχνες/ιδες, συγγραφείς και ακτιβιστές/ιστριες-μέλη της LBGTQIA κοινότητας να μοιραστούν το έργο τους από τις 20 – 28 Ιουνίου, 2020.

Το Thessaloniki Queer Arts Festival (TQAF) προσκαλεί διαθεματικές προτάσεις από το χώρο των καλών τεχνών, της ποίησης, της συγγραφής, του performance, της μουσικής, του βίντεο και του κινηματογράφου, καθώς και προτάσεις για κοινωνικές παρεμβάσεις και συζητήσεις ή ομιλίες που εξετάζουν το ερώτημα τι είναι φόβος;

Στην τρίτη του ετήσια έκδοση, το TQAF θα παρουσιάσει επιλεγμένα έργα, performances και εργαστήρια διαδικτυακά. Οι προτάσεις αυτές θα παρουσιαστούν μέσω μιας επιμελημένης σειράς από δημοσιεύσεις σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ιστοσελίδες και άλλα διαδικτυακά μέσα, σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε έργου.


Προθεσμία υποβολής: 13 Μαρτίου 2020

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το queerartsfestival.gr




Δες και αυτό!