Αστέρι του NBA μίλησε για την ανατροφή του τρανς παιδιού του

12/02/2020
από
Αστέρι του NBA μίλησε για την ανατροφή του τρανς παιδιού του
Αστέρι του NBA μίλησε για την ανατροφή του τρανς παιδιού του

Ο Ντουέιν Γουέιντ (Dwyane Wade), γνωστός με το παρατσούκλι Flash, ή D-Wade, διεθνής Αμερικανός πρώην καλαθοσφαιριστής του NBA, εμφανίστηκε στο “The Ellen DeGeneres Show” αυτήν την εβδομάδα, για να μιλήσει για διάφορα πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του ότι μεγαλώνει ένα τρανς παιδί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dwyanewade (@dwyanewade) στις

Ο Γουέιντ και η ηθοποιός σύζυγός του, Γκάμπριελ Γιούνιον (Gabrielle Union), έχουν ήδη επαινεθεί για την υποστήριξή τους στο 12χρονο παιδί τους, από τον προηγούμενο γάμο του Γουέιντ στο Pride, και επιτρέποντας και ενθαρρύνοντας την έκφραση φύλου του.

O διάσημος μπασκετμπολίστας που θεωρεί υποχρέωσή του να στηρίζει το παιδί του στο pride

“Η Zaya, η δωδεκάχρονή μας, επέστρεψε στο σπίτι… και είπε: “Γεια, θέλω να σας μιλήσω,” ξεκίνησε την αφήγηση ο Γουέιντ στην Έλλεν, “νομίζω, ότι προχωρώντας, είμαι έτοιμη να ζήσω την αλήθεια μου. Και θέλω να με προσφωνούν με τις αντωνυμίες “αυτή” και “η” και θα ήθελα πολύ να με φωνάζετε Zaya.”

Ο Γουέιντ εξήγησε ότι ο ίδιος και η Γιούνιον ήξεραν ότι ήταν τότε ευθύνη δική τους να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα μπορούσαν να υποστηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο τη Zaya.

“Προσπαθούμε απλώς να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για να βεβαιωθούμε ότι δίνουμε στο παιδί μας την καλύτερη ευκαιρία να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της” , δήλωσε.

Όταν του έκανε coming out, ο Γουέιντ την κοίταξε στα μάτια και της είπε:

«Είσαι ηγέτιδα. Είσαι ηγέτιδα κι αυτή είναι η ευκαιρία μας, να σου επιτρέψουμε να είσαι αυτή η φωνή.” Αυτή τη στιγμή, αυτό γίνεται μέσα από μας, επειδή είναι 12 ετών, αλλά τελικά, θα καταλήξει να γίνει μέσω της ίδιας.” 

Παρακολουθήστε τη συζήτηση μεταξύ του Γουέιντ και της Έλλεν εδώ:




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!