EROS Performance της Avant-garde Σοπράνο Μαρίκας Κλαμπατσέα

22/01/2020

Η Σοπράνο και συνθέτης της πρωτοποριακής σκηνής Μαρίκα Κλαμπατσέα παρουσιάζει την performance EROS, μια ωδή στον έρωτα, μήνυμα χαράς, φώς σε μια εποχή που όλα φαίνονται θαμπά , απόμακρα.και απαγορευμένα/ Ένας κύκλος τραγουδιών της ζωής και του έρωτα μέχρι τέλους.

Το EROS επικεντρώνεται σε τολμηρούς και ακραίούς φωνητικούς αυτοσχεδιασμoύς. Η συνθέτης εμπλέκει και συνδέει, σαν απο νήμα, το παρελθόν με το σήμερα, μέσα απο τα τράυματα και τις χαρές του ακούραστου έρωτα γιά τη ζωή, ακυρώνοντας ακόμη και τον θάνατο.

Τραγούδια για αγάπες που πέρασαν, ανθρώπους που πόνεσαν, έρωτες που χάθηκαν, τραγούδια οπου το μίσος και η απόγνωση συναντουν πολλές φορές τον έρωτα και το πάθος.

Στο EROS η Μαρίκα Κλαμπατσέα, με τη γνώριμη χροιά της σοπράνο δραματικής κολορατούρα φωνής της, θα ερμηνέυσει αυτοσχεδιάζοντας στο πιάνο συνθέσεις της, αποσπάσματα απο γνωστά έργα της, σε μια μουσική διαδρομή, όπου δεν θα λείπουν οι άριες, όπως η αγαπημένη αρια Un Bel Di Vedremo απο την Madame Butterfly του Giacomo Puccini, ή η Habanera του Georges Bijet απο την Όπερα Carmen. Ακόμη μελωδίες που τραγουδήθηκαν απο την Judy Garland, Billie Holiday, Elvis, Klaus Nomi, Tom Waits. Τέλος, μελοποιηση ποιημάτων της Αμερικανίδας ποιήτριας και συγγραφέα HD , Sylvia Plath, και Sarah Kane που η Aliki Peterson διαβάζει, θα δώσουν το στίγμα τους ολοκληρώνοντας την διαδρομή της συγκινησιακής performance EROS.


INFO

Τοποθεσία: Χώρος Τέχνης Ασωμάτων, Ασωμάτων 6 , Θησείο
Ημέρα: 13 Φεβρουαρίου 2020
Ώρα: 9μμ
Είσοδος: 10 Ευρώ
Τηλέφωνο: 211 8009838




Δες και αυτό!