Η 20χρονη Τσάρλι Γκράχαμ δέχτηκε ομοφοβική επίθεση από δύο άντρες στο Σάντερλαντ, που βρίσκεται στη στη βορειοανατολική Αγγλία, οι οποίοι την χτύπησαν στο κεφάλι και τη έριξαν στο έδαφος.

Image: Charlie Graham/Facebook
Image: Charlie Graham/Facebook

Η Γκράχαμ – που αυτοπροσδιορίζεται ως λεσβία – ανέφερε στο Daily Mirror, ότι αυτή είναι η πέμπτη φορά που έχει στοχοποιηθεί λόγω της σεξουαλικότητάς της:

“Με χτύπησαν με γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, τότε έπεσα στο έδαφος, άνοιξαν πληγές στα πόδια μου και στο πρόσωπό μου. Προσπάθησα να σηκωθώ, αλλά με έσπρωξαν πάλι κάτω στο έδαφος και οι δύο τύποι έτρεξαν κι έφυγαν. Έμεινα φοβισμένη να αιμορραγώ.” 

Image: Charlie Graham/Facebook
Image: Charlie Graham/Facebook

Το περιστατικό – το οποίο η αστυνομία αντιμετωπίζει ως έγκλημα μίσους – την άφησε τρομαγμένη και φοβισμένη να φύγει από το σπίτι της.

Συνέχισε:

“Έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου. Δεν πάω πουθενά μόνη μου πια. Αισθάνομαι άνετα μόνο στο σπίτι της μαμάς μου. Έχω κρίσεις πανικού και κρίσεις άγχους, όταν απλά σκέφτομαι ότι υπάρχει περίπτωση να μάθουν πού μένω και χρειάζεται να αποφασίσω αν θα μείνω σπίτι, ή αν θα δεχτώ επίθεση στο σπίτι μου.

Με έχουν απειλήσει ότι θα έρθουν στο σπίτι μου και θα σπάσουν την πόρτα και τα παράθυρα. Νομίζω ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους. Με έκαναν να αισθάνομαι ότι πρέπει να μείνω κλεισμένη στο σπίτι μου και να κρύβω το ποια είμαι, αλλά σε αυτή την εποχή δε θα έπρεπε να το κάνω αυτό.

Θα πρέπει να γίνεται αποδεκτό. Προσπάθησα να μην το αφήσω να με επηρεάσει και να συνεχίσω με τη ζωή μου, αλλά ανησυχώ αν συμβεί πάλι κάτι, που μπορεί να είναι χειρότερο από ό, τι πριν. Τρόμαξα, αλλά σκέφτηκα “είναι μόνο ένα από αυτά τα πράγματα” . Αυτό συνέβη ξανά. Τι πρέπει να κάνω γι ‘αυτό; Αυτό συμβαίνει παντού. Είναι η κακή μου τύχη. Όντως μοιάζω με αγόρι και ενεργώ σαν αγόρι και δεν υπάρχει καμία θηλυκότητα σε μένα. Αλλά δεν είμαι επιθετική, ή εριστική και δεν μπαίνω σε διαμάχες. Ποτέ δεν έχω ανοίξει το στόμα μου σε κανέναν” .