Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, από τις 8 μ.μ. ως τις 11μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η προφεστιβαλική εκδήλωση του Positively Different Short Film Festival στο Exile Room, στην Αθηνάς 12. Το κοινό καλείτε να δει μερικές ταινίες μικρού μήκους και να συμπληρώσει τους φιναλιστ με τη συμμετοχή του παρέα με ποπ-κορν και κρασί.

Το Positively Different Short Film Festival εστιάζει στη διαθεματικότητα και τις διασταυρούμενες διακρίσεις.

Ακολουθεί περίπλοκες διαδρομές στοχεύοντας να δώσει χώρο σε “αόρατες” ιστορίες να ακουστούν και να προβληθούν, ιστορίες ανθρώπων και κοινοτήτων που αντιμετωπίζουν την περιθωριοποίηση στην κοινωνία της κανονικότητας λόγω των ταυτοτήτων που φέρουν.

Το ανοιχτό κάλεσμα για ταινίες μικρού μήκους από όλον τον κόσμο επιχειρεί να ανακαλύψει δημιουργίες που βλέπουν τον κόσμο μέσα από την σκοπιά της «άλλης» ή του «άλλου». Οι επιλεγμένες ταινίες συμμετέχουν στο διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ, ενώ ταινίες νέων δημιουργών που παρακολούθησαν εργαστήρια του οργανισμού συμπληρώνουν το πρόγραμμα με φρέσκιες ματιές, μαζί με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.

Αυτό, είναι ένα διαφορετικό φεστιβάλ. It’s not the same. It’s positively different.

Διοργάνωση: Inter Alia – www.interaliaproject.com


Τοποθεσία: Exile Room, Αθηνάς 12
Ημέρα: Παρασκευή 10 Ιανουαρίου
Ώρα: 8μ.μ. – 11 μ.μ.

Δείτε το event της εκδήλωσης εδώ.

Positively Different Short Film Festival: φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, για τη διαθεματικότητα, τις διακρίσεις & την καταπίεση