Δεν είναι μία, δεν είναι δύο, είναι επτά οι ταινίες, και τις περιμένουμε πώς και πώς, όσα άτομα είμαστε περήφανα κουήρ νερτν φανς των σούπερ-ηρώων, της φαντασίας και των κόμικς!! Ναιαι!!

Birds of Prey

Η επερχόμενη action περιπέτεια Birds of Prey της σκηνοθέτιδας Cathy Yan, με την Harley Quinn, υπόσχεται να φέρει τα πάνω κάτω στο τακτοποιημένο οργανωμένο έγκλημα! Ολόκληρος ο τίτλος της ταινίας είναι «Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)» σε ελεύθερη απόδοση «Αρπακτικά Πτηνά (και η Φαντασμαγογική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν)» . Η Margot Robbie, είναι και πάλι η Harley Quinn, η οποία από βοηθός του Joker, θα γίνει αρχηγός μίας ομάδας γυναικών.

  • Από τον Φλεβάρη


The New Mutants

Μετά την spin-off στο σύμπαν των X-Men, όπου στο επίκεντρο βρέθηκε η νέα γενιά των μεταλλαγμένων, σε μια ταινία που χαρακτηρίστηκε ως θρίλερ επιστημονικής φαντασίας και ακατάλληλη για ανηλίκους, έρχεται το 2020 η ολοκληρωμένη εκδοχή της. Μάλιστα, έχει ακουστεί ότι θα δούμε πολλά ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα ως χαρακτήρες της και την περιμένουμε πώς και πώς.

  • Από τον Απρίλιο


Black Widow

Η αγαπημένη Scarlett Johannson επιστρέφει σε μία ιστορία για τη Black Widow, έτσι όπως της αξίζει να ειπωθεί. Μπορεί η Black Widow να είχε ένα θλιβερό τέλος στο Avengers: Endgame, αλλά τα άτομα που είμαστε φαν της Marvel δεν έχουμε τελειώσει ακόμα μαζί της! Ευτυχώς!

  • Από τον Μάιο


Wonder Woman 1984

Η πιο αναμενόμενη ταινία του 2020 για όσα άτομα είμαστε φανς, το Wonder Woman 1984, αναμένεται για μας γεμίζει με ενδυνάμωση και ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για τη Gal Gadot ως Αμαζόνα θεά! Η ταινία ανακοινώθηκε κατά την έναρξη του Pride Month, με την Wonder Woman, μάλιστα, να δηλώνει υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων.

  • Από τον Ιούνιο

Morbius

Πρόκειται για τον εχθρό του Spider-man, τον Morbius, έναν ζωντανό βρικόλακα. Ο Michael Morbius είναι ένας επιστήμονα, που στην προσπάθειά του να βρει μια θεραπεία για μια σπάνια ασθένεια του αίματος, μετά από ένα ατύχημα γίνεται βρικόλακα. Ο Jared Leto θα πρωταγωνιστεί ως Morbius. Αλήθεια λέμε, ο Leto θα υποδυθεί τον βρικόλακα, αυτά.

  • Τέλη Ιουλίου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JARED LETO (@jaredleto) στις


Venom 2

Η πρώτη ταινία του Venom τα πήγε καλά στο box-office (με 855 εκατομμύρια δολάρια), οπότε το σίκουελ ήταν αναπόφευκτο. Όμως, και η συμβίωση είναι αναπόφευκτη. Δεν ξέρουμε ακόμα πολλά για το Venom 2 (εκτός από μια φήμη ότι ο ηθοποιός του Spider-Man, Tom Holland, θα κάνει μια έκφανση καμεό), αλλά θα περιμένουμε υπομονετικά για να απολαύσουμε τον Tom Hardy στη μεγάλη οθόνη να παλεύει με το μέσα του! Όπως έκανε κι η πρώτη ταινία το 2018, έτσι και τώρα ελπίζουμε σε ΛΟΑΤΚΙ+ αναφορές.

  • Από τον Οκτώβριο

Δεν έχει βγει ακόμη το τρέιλερ, γι’ αυτό αφήνουμε εδώ το τρέιλερ της πρώτης ταινίας, να το θυμηθούμε και να ανέβει το χάιπ μας για να περιμένουμε την επόμενη. (Αν δεν την έχετε δει, να τη δείτε!)

The Eternals

Μια άλλη εξαιρετικά αναμενόμενη ταινία της Marvel με ένα cast με μεγάλα ονόματα, που περιλαμβάνει την Angelina Jolie, τον Richard Madden, τον Kumail Nanjiani, τον Brian Tyree Henry, τον Kit Harington, τον Gemma Chan και τον Salma Hayek, το The Eternals θέλει να έχει μία ιστορία στο MCU, ενός παντρεμένου γκέι χαρακτήρας, όπως επιβεβαίωσε ο Kevin Feige.

  • Από τον Νοέμβριο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marvel Studios (@marvelstudios) στις


 

avmag.gr/116979/oi-tainies-tis-marvel-quot-oposdipote-quot-tha-echoyn-trans-kai-koyir-charaktires/