Το διάσημο τρανς ζευγάρι Hannah και Jake Graf με χαρά ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους μωρό και η αγάπη από τον κόσμο του Twitter ήταν συγκινητική.

Το ζευγάρι από τη Μεγάλη Βρετανία κοινοποίησε την πρόθεσή του να αποκτήσει ένα παιδί πέρσι, και σήμερα, με ένα άρθρο στο MailOnline, μοιράστηκαν με τον κόσμο ότι το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα.

Ερωτεύτηκαν το 2015, όπου συμμετείχαν κι οι δυο ακτιβιστικά στο κίνημα για τα δικαιώματα των τρανς ατόμων και από τότε είναι μαζί στη ζωή.

Η 32χρονη Hannah Winterbourne, πρώην υψηλόβαθμη τρανς στρατιωτικός του Βρετανικού Στρατού, έφυγε από το σώμα για να ξεκινήσει μία δουλειά στον τομέα των χρηματοδοτήσεων και να προετοιμαστεί για να βοηθήσει στην ανατροφή του παιδιού τους.

Ο 41χρονος Jake, τρανς ηθοποιός και σκηνοθέτης, εξηγεί πόσο πολύ ενθουσιασμένος είναι που θα γίνει πατέρας: “Αγαπώ τα μικρά μωρά” δήλωσε.

“Μία εβδομάδα μετά το πρώτο μας ραντεβού, ο Jake με ρώτησε αν θα ήθελα παιδιά” διηγείται η Hannah, “Δε θα συνέχιζε τη σχέση μας παραπέρα, αν έλεγα όχι. Ήθελα παιδιά, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα τα αποκτήσω. Όπως ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα έχω ένα αγόρι και θα παντρευτούμε.”

Το ζευγάρι που γνωρίσαμε μέσα από το εξώφυλλο του 1ου τεύχους του περιοδικού Trans*Action, εκδότης του οποίου είναι ο Daniel Zagórski, περιμένει τη γέννηση του μωρό τον Απρίλιο του 2020. Για την κυοφορία ακολούθησαν την παρένθετη μητρότητα, με μία ανώνυμη παρένθετη μητέρα. Για τη σύλληψη χρησιμοποιήθηκαν ωράρια του Jake, τα οποία είχε καταψύξει πριν από τη διαδικασία της φυλομετάβασής του, όταν ήταν 36 ετών.

Οι οικογένειες του ζευγαριού και τα φιλικά τους πρόσωπα, που πάντα στήριζαν και ήταν δίπλα στο ζευγάρι, το στηρίζουν και το αγαπούν και σ’ αυτό το επόμενο βήμα στη ζωή τους.