ΜΑΤ ξυλοκοπούν κοπέλα στα Εξάρχεια

18/11/2019

Ένα νέο βίντεο φέρνει στη δημοσιότητα το TPP από τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου στα Εξάρχεια. Στο βίντεο εμφανίζεται πρώτα ένας άνδρας των ΜΑΤ να ξυλοκοπεί κοπέλα που βρίσκεται στο σημείο και στη συνέχεια μαζί με άλλους να συνεχίζουν την επίθεση.

Μάλιστα, οι άνδρες των ΜΑΤ στο τέλος φαίνεται να αποχωρούν, γεγονός που ενισχύει την εικόνα ότι τα άτομα που δέχονται την επίθεση απλώς τυχαίνει να βρίσκονται εκεί.

https://www.facebook.com/ThePressProject/videos/425309424827694/?v=425309424827694

Σημειώνεται ότι όπως γνωρίζουμε μέχρι τώρα, επίθεση δέχθηκε στα Εξάρχεια μία 20χρονη κοπέλα, που κατέθεσε λίγο αργότερα τη μαρτυρία της. Δεν γνωρίζουμε και δεν φαίνεται ωστόσο αν είναι το ίδιο ή άλλο θύμα της αστυνομικής βαρβαρότητας που έλαβε χώρα το χθεσινό βράδυ.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!