Η Έμμα Γουάτσον δηλώνει ευτυχισμένη “με σύντροφο την εαυτή της”

06/11/2019
από
Η Emma Watson δηλώνει ευτυχισμένη "με σύντροφο την εαυτή της"
Η Emma Watson δηλώνει ευτυχισμένη "με σύντροφο την εαυτή της"

Η Έμμα Γουάτσον (Emma Watson) δεν είναι μόνη της – είναι σύντροφος με την εαυτή της και είναι χαρούμενη γι’ αυτό!

Η Emma Watson δηλώνει ευτυχισμένη "με σύντροφο την εαυτή της"
Η Emma Watson δηλώνει ευτυχισμένη “με σύντροφο την εαυτή της”

Σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue, η 29χρονη ηθοποιός είπε ότι δεν αισθάνεται τις κοινωνικές πιέσεις που αφορούν σε πράγματα, όπως το να “φτιάξει τη ζωή της” σε μία σχέση, ή να ξεκινήσει μια οικογένεια πριν από τα 30α της.

“Εάν δεν έχεις φτιάξει σπίτι, αν δεν έχεις σύζυγο, αν δεν έχεις μωρό και πλησιάζεις τα 30, αν στο μεταξύ δεν είσαι και σ’ ένα απίστευτα ασφαλές και σταθερό σημείο στην καριέρα σου, ή αν προσπαθείς ακόμη να καταλάβεις πράγματα… υπάρχει ακριβώς αυτό το απίστευτο μέγεθος άγχους” , δήλωσε η Γουάτσον.

Ακούγεται σα να λέει ότι η ίδια είναι μια ισχυρή, ανεξάρτητη γυναίκα που δε χρειάζεται τίποτα αυτή τη στιγμή, δε μασάει από κοινωνικές πιέσεις και στερεότυπα και της βγάζουμε το καπέλο.

“Ποτέ δεν πίστευα 100% σ’ αυτό που λένε “Είμαι ένα χαρούμενο άτομο και είμαι single” . Σκεφτόμουν ότι, εντάξει, “αυτό είναι εντελώς παραμύθι.” Μου πήρε πολύ χρόνο, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη. Το ονομάζω είμαι σε σχέση “με σύντροφο την εαυτή μου” [self-partnered].

Μπράβο ρε συ Έμμα! Είχαμε πολύ καιρό να ταυτιστούμε τόσο πολύ με τις απόψεις κάποιου ατόμου για τα κοινωνικά στερεότυπα γύρω από αυτά τα θέματα, που εγείρονται λίγο πριν ή πολύ μετά τα πρώτα -άντα, από τότε που μίλησε η ηθοποιός Γούπι Γκόλντμπεργκ σχετικά και είχε πει το πολύ γνωστό: “Δε θέλω κανέναν στο σπίτι μου.” 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Watson (@emmawatson) στις




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!