“17 Οκτωβρίου 2019, Αθήνα. Όλα ξεκίνησαν όταν το μωρό στην αγκαλιά της μαμάς του άρχισε να κλαίει. Ο κύριος ενοχλήθηκε με αποτέλεσμα να διαολοστέλνει το ήδη τρομαγμένο παιδάκι. ‘Εδώ είναι Ευρώπη’ είπε. Κ ως γνωστόν στην Ευρώπη τα μωρά δεν κλαίνε. ‘Εδώ είναι Ελλάδα’, είπε. Και ως φαίνεται στην Ελλάδα έχουμε μια παιδεία. Όχι, δεν είναι κοινωνικό πείραμα. Αυτά. Εσείς; Τι άλλα;”

Μ΄αυτόν τον τρόπο σχολίασε το βίντεο που τράβηξε και ανέβασε επιβάτιδα σε βαγόνι του Μετρό στην Αθήνα.

17 Οκτωβρίου του 2019,Αθήνα. Όλα ξεκίνησαν όταν το μωρό στην αγκαλιά της μαμάς του άρχισε να κλαίει. Ο κύριος ενοχλήθηκε με αποτέλεσμα να διαολοστελνει το ηδη τρομαγμένο παιδάκι. <<Εδώ ειναι Ευρώπη >> είπε. Κ ως γνωστόν στην Ευρώπη τα μωρα δεν κλαίνε. <<Εδώ είναι Ελλάδα >>είπε. Και ως φαίνεται στην Ελλάδα εχουμε μια παιδεία. Οχι, δεν είναι κοινωνικό πείραμα. Αυτα. Εσείς;; Τι άλλα;;;

Gepostet von Olga Dolou am Donnerstag, 17. Oktober 2019

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!