Η επιστροφή της Ariana Grande στο Pride του Μάντσεστερ

27/08/2019
από
Ariana Grande
Ariana Grande

Η Ariana Grande συνεχίζει να αποδεικνύει γιατί είναι μία από τους πιο δυνατές συμμάχους της LGBTQ κοινότητας, αυτή τη φορά στο Manchester Pride, όπου επέστρεψε μετά από δύο χρόνια από την τραγική τρομοκρατική επίθεση, που έλαβε χώρα σε συναυλία της τον Μάιο του 2017.

Ariana Grande
Ariana Grande

Φανερά συναισθηματικά φορτισμένη και συγκινημένη, η τραγουδίστρια εξέφραζε συνεχώς την αγάπη της για τον κόσμο του Μάντσεστερ σε όλη την 30λεπτη εμφάνισή της.
Ξεκίνησε με το “No Tears Left To Cry” , υποστηριζόμενη από το χορευτικό της συγκρότημα και τους μουσικούς της που έπαιξαν live και ήταν μία συγκλονιστική στιγμή για το αστέρι, καθώς προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθ’ όλη τη διάρκεια.

“Οι ομοφυλόφιλοι είχαν πάντα την καρδιά μου, προσωπικά” , είπε μεταξύ των τραγουδιών, προσθέτοντας ότι ήταν τόσο χαρούμενη, που ήταν μέρος των εορτασμών του Pride του Μάντσεστερ.

«Πέρασα μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της εφηβείας μου τραγουδώντας σε γκέι μπαρ στη Νέα Υόρκη» είπε ακόμη.

Η Ariana συνέχισε με τα “Side To Side” , “Break Up With Your Girlfriend” , “7 Rings” , “Be Alright” και άλλα.

Το highlight, ωστόσο, ήρθε με το “Break Free” όταν μια τεράστια σημαία του Pride εμφανίστηκε στο background .

Στο τέλος ευχαρίστησε, χαιρέτησε κι έστελνε φιλιά στο κοινό, που συνέχισε να χειροκροτεί, οπότε και επέστρεψε στη σκηνή με έναν από τις κιθαρίστες της και είπε το “One Last Time” , το τραγούδι που κυκλοφόρησε ως αφιέρωμα στα θύματα της επίθεσης του Manchester στο show της.

https://avmag.gr/75977/tromokratiko-chtypima-sti-synavlia-tis-ariana-grande-me-22-nekrous/




Δες και αυτό!