Η Spin Off σειρά του ‘Love, Simon’ της Disney επιβεβαιώθηκε

16/08/2019
από

Όλα δείχνουν ότι η ‘Love, Simon’ spin off σειρά ετοιμάζεται. Εμπνευσμένο από την gay ρομαντική κομεντί του Greg Berlanti του 2018, η σειρά έχει κλείσει φρέσκα πρόσωπα, που θα πρωταγωνιστήσουν και θα προβάλλεται στο Disney+ show.

Michael Cimino

Η νέα σειρά θα διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο με εκείνον της ταινίας και θα ακολουθήσει τον Victor, έναν νεαρά μαθητή Λυκείου, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Michael Cimino. Θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα του Victor μέσα από όλες τις τυπικές προκλήσεις του να είσαι έφηβος, όπως η ανακάλυψη του εαυτού, τα προβλήματα στο σπίτι, ακόμα και ο σεξουαλικός του προσανατολισμός. Στη συνέχεια θα συναντήσει τον Simon.

Κάποια άτομα, στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, έχουν ήδη αρχίσει να επισημαίνουν ότι ο Cimino δεν είναι gay. Ο πρωταγωνιστής και στο αρχικό ‘Love, Simon’ , Nick Robinson, δεν ήταν, επίσης, queer.

Nick Robinson

Πρωταγωνιστούν ακόμη ο Mason Gooding — ναι, ο γιος του Cuba Gooding Jr. και σταρ του Booksmart — ως Andrew, o James Martinez, που θα ενσαρκώσει τον πατέρα του Victor, η Isabella Ferreira που θα κάνει την αδελφή του Pilar και ο Mateo Fernandez ως ο μικρότερος αδελφός του Adrian.

Η σειρά θα περιλαμβάνει επεισόδια μισής ώρας και ο Robinson θα κάνει και αφήγηση. Η παραγωγή ξεκινά αυτόν τον μήνα, αλλά ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την πρεμιέρα.

Η αρχική ταινία έκανε 66,4 εκατομμύρια δολάρια τσίρο, σε όλο τον κόσμο, με προϋπολογισμό 17 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την The Hollywood Reporter. Η Disney, πιθανώς, στοιχηματίζει σ’ αυτό για το νέο εγχείρημα.




Δες και αυτό!