Ακόμη ελεύθεροι οι δράστες που επιτέθηκαν σε gay ζευγάρι στο Λονδίνο

28/07/2019
από

Η αστυνομία αναζητά ακόμη τους δράστες, που επιτέθηκαν σε gay ζευγάρι και χτύπησαν τον έναν άντρα αφήνοντάς τον αναίσθητο στο τρένο του Λονδίνου.


Όλα ξεκίνησαν όταν ένα gay ζευγάρι ταξίδευε από τον σταθμό του τρένου του Λονδίνου στο Shoeburyness. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 14 Απριλίου, μια ομάδα ανδρών άρχισε να κάνει μια σειρά ομοφοβικών σχολίων. Τα σχόλια έπειτα κλιμακώθηκαν, με έναν εξ αυτών να φτάνει στο σημείο να πει: “Οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να ξυλοκοπούνται.” Οπότε, αφού το είπε, το έκανε κιόλας.

Καθώς το ζευγάρι προσπαθούσε να κατεβεί από το τρένο του Λονδίνου στο Upminster, οι δράστες χτύπησαν στο κεφάλι επανειλημμένως τον έναν από τους δύο, ο οποίος έπεσε αναίσθητος στην πλατφόρμα.

«Κανείς δεν πρέπει ποτέ να στοχοποιεί με κακοποιητικά σχόλια ή βία κάποιο άτομο, με βάση το ποια/ος είναι ή ποιο άτομο αγαπά» , είπε εκπρόσωπος της Βρετανικής Αστυνομίας. «Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη όλες τις αναφορές για εγκλήματα μίσους και θα εργαστούμε σκληρά για να εντοπίσουμε τους δράστες και να τους φέρουμε ενώπιον των δικαστηρίων» .

Παρά τις παραπάνω δηλώσεις, δυστυχώς, οι δράστες ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί.

Η αστυνομία κάνει έκκληση για μάρτυρες. Αν μένετε στο Λονδίνο και τυχαίνει να γνωρίζετε κάτι, επικοινωνήστε με την British Transport Police (BTP) στέλνοντας μήνυμα στο 61016 ή καλώντας το 0800 40 50 40 αναφέροντας την υπόθεση 58 της 14/04/2019. Μπορείτε ακόμη να καλέσετε το Crimestoppers ανώνυμα στο 0800 55 111.

 




Δες και αυτό!