Queer έφηβη δολοφονήθηκε με πιθανό ύποπτο το αγόρι της

16/07/2019
από

H bi-romantic asexual έφηβη αποκεφαλίστηκε μερικώς χθες (14 Ιουλίου) στην Utica της Νέας Υόρκης, με την αστυνομία να δηλώνει από τις 7 πμ ότι διερευνά μία υπόθεση ανθρωποκτονίας, μέχρι που αναγνώρισαν, ότι το θύμα ήταν η 17χρονη Bianca Devins.

Η Devins φαίνεται ότι γνώριζε τον 21χρονο ύποπτο δράστη, από το Discord, μια πλατφόρμα τύπου Skype, που χρησιμοποιούν συνήθως οι gamers και επιτρέπει την ταυτόχρονη συνομιλία και chatting πολλών ατόμων μαζί. Ήταν μαζί τους τελευταίους δύο μήνες. Μία μέρα πριν, η Devins είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση στο Tellonym ότι ήταν bi και συγκεκριμένα: «Im lgbt [sic]» .

Ακόμη, μπήκε στο ThisIsWhatAsexualLooksLike, έναν δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram, όπου οι moderators μετά την ανακοίνωση για τον θάνατό της απενεργοποίησαν τα σχόλια. Η Devins είχε περισσότερους από 20.000 followers στο instagram, με διάφορα άτομα να έχουν διαφορετικού τύπου αντιδράσεις αναφορικά με τη σχεσιακή της κατάσταση. Διάφορα άτομα τη ρώτησαν εάν έχει σύντροφο ή αν είναι single κι εκείνη απάντησε αινιγματικά με το γράμμα «i» .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asexual Looks (@thisiswhatasexuallookslike) στις

Επιπλέον, μερικά news outlets και κάποια chat logs αναφέρουν ότι ήταν σε σχέση με τον άντρα, που τώρα είναι ύποπτος για τη δολοφονία της. Αλλά στενοί φίλοι και followers έγραψαν ότι αυτός ο ισχυρισμός είναι ψευδής.

Ο ύποπτος, που επί του παρόντος κατηγορείται από τις αρχές για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, ονομάζεται Brandon Clark και φαίνεται από screenshots να οδηγεί το αυτοκίνητό του σ’ έναν αυτοκινητόδρομο, ενώ παρακολουθεί την Devins. Μάλιστα ανέβασε μία φωτογραφία σε story στο Instagram κι έγραψε: “Εδώ έρχεται η κόλαση. Είναι η λύτρωση, έτσι;”

Επιπλέον, σύμφωνα μ’ αυτό το σενάριο, που μπορεί πολύ πιθανόν να είναι αλήθεια, αφού τη σκότωσε, ο άντρας δημοσίευσε βίντεο της Devins στον λογαριασμό του στο Instagram ως story. Μετά από αυτό φέρεται να έστειλε βίντεο με τον θάνατό της “στους φίλους” της Devins σ’ ένα server του Discord – ένα chat room για την gaming κοινότητα.

Οι αρχές βρήκαν το SUV του ύποπτου στο τέλος της οδού Poe κοντά στην Culver Avenue στην Utica, περίπου στις 7 το πρωί της Κυριακής (14 Ιουλίου). Η αστυνομία βρήκε την Devins νεκρή έξω από το όχημα και τον ύποπτο, μόλις τους είδα να πλησιάζουν να αυτοτραυματίζεται επί τόπου στο λαιμό μέσα στο αμάξι. Φαίνεται ότι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει. Ο ίδιος ενημέρωσε το bio του λογαριασμού του στο Instagram για να δείξει ότι πέθανε την Κυριακή, 14 Ιουλίου, την ημέρα που φέρεται να σκότωσε την Devins. Και πρόσθεσε στο Instagram: «Απλά ξέρω ότι δεν αισθάνομαι πόνο τώρα» κι έβγαλε φωτογραφίες του εαυτού του με τη νεκρή κοπέλα.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το βίντεο κι οι φωτογραφίες ήταν αυθεντικά.

Ο ύποπτος άνδρας είχε σοβαρούς τραυματισμούς, ανέφερε η WKTV κι η αστυνομία βρήκε ένα “μεγάλο μαύρο μαχαίρι” στο σημείο. Οι αρχές μετέφεραν τον ύποπτο στο St Elizabeth Campus του υγειονομικού συστήματος της κοιλάδας του Mohawk, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις 9:30 π.μ. χθες (15 Ιουλίου). Η κατάστασή του παραμένει άγνωστη.

Η αδελφή της Devins, η Liv, σε μια ιστορία στο Instagram, είπε ότι θα γίνει αγρυπνία για την Bianca Devins στις 20:00 σήμερα (15 Ιουλίου) στο Parkway.




Δες και αυτό!