“Είμαστε μαζί σ’ αυτό, είμαι τόσο περήφανη και αισθάνομαι μεγάλη τιμή”

01/07/2019
από

Η Μαντόνα έκλεισε το WorldPride στο ‘Pride Island’ στην Προβλήτα 57 του Μανχάταν, με μια συγκινητική ομιλία, ευχαριστώντας την κοινότητα των LGBT+ ατόμων, λέγοντας:

“Βρισκόμαστε μαζί σ’ αυτό το ταξίδι και είμαι τόσο περήφανη και αισθάνομαι μεγάλη τιμή που μοιράζομαι μαζί σας το ιστορικό αυτό βράδυ” .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Το εξαιρετικά αναμενόμενο set παραλίγο να ακυρωθεί λόγω καταιγίδας, ευτυχώς η προβλήτα άνοιξε ξανά λίγες ώρες πριν και το show συνεχίστηκε.

Η Μαντόνα ξεκίνησε την ομιλία της αναγνωρίζοντας την ιστορικότητα της τοποθεσίας του event, η οποία ήταν gay cruising ground στη δεκαετία του 1970.

“Είναι περίεργο, ξέρω ότι βρισκόμαστε σε μια Προβλήτα που έχει πολλή ιστορία. Ένας Θεός ξέρει πόση πολλή ιστορία έχει!» .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

You were AMAZING ….! 💋💋 Love you @Madonna! Such an incredible way to end #WorldPride in NYC!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donatella Versace (@donatella_versace) στις

Συνέχισε, αναγνωρίζοντας την 50χρονη κληρονομιά του κινήματος, από τις ταραχές του Stonewall:

“Οπότε ναι, πενήντα χρόνια. Πενήντα χρόνια επανάστασης, πενήντα χρόνια αγώνων για ελευθερία, πενήντα χρόνια για την αντιμετώπιση των διακρίσεων, του μίσους και της αδιαφορίας, πενήντα χρόνια αίματος, ιδρώτα και δακρύων, πενήντα χρόνια να μην υποκλίνεται κανένα άτομο στο φόβο. Γι’ αυτό, ακριβώς μιλάω. Βρισκόμαστε μαζί σ’ αυτό το ταξίδι και είμαι τόσο περήφανη και αισθάνομαι μεγάλη τιμή που μοιράζομαι μαζί σας το ιστορικό αυτό βράδυ.

Στ’ αλήθεια, δε ξέρετε. Από τη στιγμή που ήρθα στη Νέα Υόρκη ως κοριτσάκι, πάντα ένιωθα να με αγκαλιάζει το queer έθνος. Ένιωθα πάντα ξένη, αλλά με έκαναν να νιώθω σαν άτομο της κοινότητας. Χρειάζεται να το ξέρετε πόσο αγαπώ και εκτιμώ κάθε άτομο που είναι εδώ απόψε. Όλα τα μέλη της LGBTQ κοινότητας. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MyForbiddenPlanet (@myforbiddenplanet) στις

Το σετ των τεσσάρων τραγουδιών της Μαντόνα περιελάμβανε το τελευταίο single της “God Control” , το οποίο αφορά στην ανάγκη ελέγχου των όπλων στις ΗΠΑ. Έκλεισε με το κομμάτι “I Rise”, επίσης, από το τελευταίο της άλμπουμ, με πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό πάνω από την προβλήτα.




Δες και αυτό!