Το (υπέροχο) εξώφυλλο του χορευτή Στέφανου Δημουλά με τον πατέρα του στο Attitude

21/06/2019
από

Ο Έλληνας χορευτής – χορογράφος Στέφανος Δημουλάς με τον πατέρα του Νεοπτόλεμο κοσμούν ένα από τα εικοσιπέντε εξώφυλλα του μεγαλύτερου LGBT+ περιοδικού της Βρετανίας.

To Attitude κυκλοφόρησε το πιο Pride τεύχος του με ένα αφιέρωμα στην επέτειο των 50 χρόνων από την εξέγερση του Stonewall στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα μίλησε με 50 εκπροσώπους της LGBT+ κοινότητας, κυκλοφορώντας με 25 διαφορετικά εξώφυλλα, ισάριθμα με τα χρόνια έκδοσής του.

Ένα από αυτά φιλοξενεί και τον Στέφανο Δημουλά, τον 24χρονο χορευτή με καταγωγή από τον Βόλο που τα τελευταία χρόνια διαπρέπει στο εξωτερικό, έχοντας, μεταξύ άλλων, εμφανιστεί πρόσφατα σε παραγωγή της Βασιλικής Όπερας του Λονδίνου στο Covent Garden.

Στη φωτογραφία ο Στέφανος δέχεται ένα τρυφερό φιλί από τον πατέρα του.

Σχολιάζοντας το εξώφυλλο στο Facebook, o Στέφανος δήλωσε πως πρόκειται για τη πιο γλυκιά, πιο ειλικρινή συνέντευξη που έχει δώσει ποτέ.

“Μια μέρα που θα θυμάμαι για πάντα. Στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου LGBTQ περιοδικού της Βρετανίας, με την “έγκριση” του μπαμπά μου για τη ζωή που έχω επιλέξει. Ο μπαμπάς μου πέταξε από την Ελλάδα για δύο μέρες, για να συμμετέχει στη φωτογράφιση και σε μία συνέντευξη για την ισότητα των φύλων, την ευαισθητοποίηση σε θέματα καταπάτησης ανθρώπινων δικαιωμάτων και τον αγώνα εναντίον της ομοφοβίας, της τρανσφοβίας και της αμφιφοβίας. Είμαι τόσο τυχερός που έχω μια οικογένεια τόσο υποστηρικτική». 




Δες και αυτό!