Τρεις έφηβοι πίσω από ομοφοβική επίθεση σε gay ζευγάρι στην Ουάσινγκτον

18/06/2019
από

Η αστυνομία συνέλαβε τρεις έφηβους για ομοφοβική επίθεση σε βάρος gay ζευγαριού στην Ουάσινγκτον.

Το Τμήμα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας συνέλαβε τον Μάρκους Βρετ, 19 ετών, και δύο ανήλικα αγόρια τη νύχτα της επίθεσης την Κυριακή (16 Ιουνίου). Ο Μπραντέν Μπρεχτ υπέστη τα μεγαλύτερα χτυπήματα, με τον σύντροφό του Καρλ Κρέντεν επίσης να έχει χτυπηθεί.

Σε ανακοινωθέν της αστυνομίας αναφέρεται ότι ο κατηγορούμενος «προσέγγισε το θύμα» στην U Street και «επιτέθηκε στο θύμα» . Ο Μπρεχτ δεν έχει ασφάλιση, οπότε ο σύντροφός του έχει δημιουργήσει μια σελίδα GoFundMe για να βοηθήσει με τα ιατρικά έξοδα. Αναφέρει στη σελίδα:

«Ο σύντροφός μου κι εγώ περπατούσαμε από το Hawthorne στο Nellie’s στην οδό U (στην DC) χθες το βράδυ και σταματήσαμε να μιλήσουμε για λίγα λεπτά. Κατευθύνθηκε εναντίον μου και μία ομάδα ανδρών άρχισαν να φωνάζουν «faggot» κι άρχισαν να τον περιτριγυρίζουν. Θόλωσα προς στιγμή, αλλά το επόμενο πράγμα που θυμάμαι ήταν κυριολεκτικά ένας όχλος 15 ατόμων που τον χτυπούν. Ήρθαν από το πουθενά και ήμουν ανίκανος να τους σταματήσω, το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να πηδήξω πάνω του για να τον προστατεύσω ουρλιάζοντας βοήθεια. Δε θυμάμαι για πόση ώρα συνέχιζαν να τον χτυπούν. Έκλεψαν το τηλέφωνό του και το πορτοφόλι μου. Έσπασαν ένα μεγάλο κομμάτι από το μπροστινό του δόντι και χρειάστηκε ράμματα στα χείλια του. Δεν έχει ασφάλιση και δε μπορεί να πληρώσει.” 

Μέχρι στιγμής η σελίδα έχει συγκεντρώσει 7000 $ , υπερβαίνοντας τον στόχο των 5000 $ . Οι τρεις έφηβοι που συνελήφθησαν κατηγορήθηκαν για ληστεία με χρήση βίας και κακοποίηση.




Δες και αυτό!